söndag 24 oktober 2010

HJÄLP!Herregud people!
SNACKA OM ATT NI BEHÖVER ALMANACKOR!

Redan efter att ha läst ca fem stycken av era kommentarer insåg jag att jag inte kommer kunna sova på flera månader p.g.a. det här! Jag menar... hur ska jag kunna leva med att 142 st av er kommer att missa prov, träningar, komma försent, ta fel på dagar, inte veta vems namnsdag det är, glömma bort att mata hamstern mm, PÅ GRUND AV MIG?!

Näe... jag hade inte riktigt tänkt igenom det här tillräckligt känner jag. Jag vill ju ge alla en almanacka! Hur tusan ska jag kunna välja?!


(PS. Fasen vilken skön humor ni har! Sitter här och garvar på mig!)

Snälla snälla ni... Hata mig inte om ni inte vinner!

14 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken tid på imorgon kommer du att skriva vilka som har vunnit? Väntar som bara den.
  Ha det bäst och tack för att du ordnade en tävling! :)
  Kramar från Emma Christensson

  SvaraRadera
 2. Du är en sån sjukt ödmjuk och fin tjej Molly som känner så med alla. Jag är inte själv med i tävlingen men kan inte låta bli att kommentera det. Ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. Håller verkligen med Marcus... Du är så himla ödmjuk Molly! Det är klart att vi inte hatar dig om vi inte vinner, alla kan ju inte vinna. Känn dig inte taskig för att du inte kan dela ut almanackor till alla, utan känn dig istället snäll som faktiskt får dela ut almanackor till två personer :)

  SvaraRadera
 4. FAAAAAAAAN :'( Nu hann jag inte vara med. Det gick så segt här igår vid kommentarerna (var nog många som tyckte om din tävling!) så jag tänkte det gamla vanliga "jag gör det sen.." och självklart glömde jag bort det. Jag hoppas att du har en precis likadan tävling igen, då kan jag förklara för dig hur otroligt galet irriterad jag är på våra så kallade "Vittraböcker" vi får av skolan (har för mig att ni också ingår i Vittra, ni kanske också får dom fula och otroligt oinspirerade böckerna..). Men du, lycka till med att välja! :D Den som vinner av alla dom måste verkligen förtjäna det :)

  SvaraRadera
 5. haha vad söt du är ;) klart att man behöver en mkt mer när du har en likadan och man själv inte behöver betala ;P du får la ta o lotta ;) lycka till med allt jobb xD hoppas detta inte avskräcker dig från att ha fler tävlingar i framtiden ^^

  SvaraRadera
 6. Kommer aldrig hata dig ! <3

  SvaraRadera
 7. Jag kommer aldrig hata dig :D <33haha

  SvaraRadera
 8. naaw vad gullig du är! :) självklart fattar jag om jag inte vinner,det är ju bara en som kan vinna så :)

  <3

  SvaraRadera
 9. jag blir inte arg på dig om jag inte vinner, kommer aldrig att hata dig! det är bara så gulligt av dig att anordna en tävling ;D

  SvaraRadera
 10. Rösta på bidrag 118 i webbjokern genom att smsa 118 till 72211! http://svt.se/2.139515/webbjokern

  SvaraRadera
 11. Du behöver inte känna så. Alla här vet att det var en tävling, som bara två stycken kunde vinna.. Och de 140 som inte vann förstår dig. Dessutom får man ju vara med på att man inte kan vinna. Precis som när du står på scenen och tävlar.. Då vet du att du inte kan vinna. Men självklart kan du ju vinna också. Så det jag menar är det jag skrev från början. Du behöver inte känna att om vi tex; inte matar hamstern, eller något sådant..Det är inte ditt fel. :)

  SvaraRadera
 12. Jag kommer ALDRIG NEVER IN MY LIFE hata dig!!!!
  Du är heeelt undebar!!!
  Kram från Victoria i Linköping<33333333

  SvaraRadera
 13. Jag redan har en kanon fin almanack men tack för bilden som sitter längst ner. Peace! :)
  Flera tävlingar! :)

  SvaraRadera
 14. Jag hatar aldrig dig!
  Du är en sån fin tjej <3
  Men min kommentar för att vinna almanackan kom inte, fattar inte varför!? Men men sånt är livet!
  I <3 U
  Hejdå
  PS. kommer det fler tävlingar

  SvaraRadera