torsdag 18 november 2010

Dagens tabbe




Jag är så jäkla irriterad på mig själv.
På något magiskt vis lyckades jag glömma min träningsbag på bussen idag... den innehöll mina bästa träningskläder och springskor, ALLT mitt smink (åååh!), min parfym, deodorant, plattång och sladd till datorn. Egentligen vill jag bara gråta, men eftersom att jag är en sån positiv människa som tror gott om folk, så tror jag att den kommer komma tillbaka på ett eller annat vis. Min förhoppning är även att om det nu är någon som snott den, så kommer personen inte vilja rota runt i väskan pga av mina svettiga, använda träningskläder!

Men det värsta med hela historien är egentligen inte alla grejer jag blivit av med, utan att alla, precis ALLA, jag berättat det här för har utbrustit "Men ååh, det är så TYPISKT DIG!". Vadå typiskt mig liksom? Tack för den!
Är jag den enda som är lite småklantig? (Just nu är det tillåtet att ljuga om ni inte är det!)

Pusss



25 kommentarer:

  1. Men ååh! Tycker verkligen synd om dig! Och ja... Jag skulle kunna gjort precis detsamma ;) malin

    SvaraRadera
  2. Nä, din stackare. Lider med dig!

    SvaraRadera
  3. jag är lika klantig .. lilla gumman, man är inte mer än människa! :)

    SvaraRadera
  4. Ibland ere långt mellan huve o arsle!

    SvaraRadera
  5. Nej. Jag är inte alls så klumpig. Det är nog bara du.

    Nerååå! Jag är så himla klantig så usch! En gång tappade jag mitt bankkort i en brevlåda (jag delar ut reklam och på någon konstigt vis så fastnade kortet i reklamen när jag tog den ur väskan. Jag undrar fortfarande varför jag hade mitt bankkort löst i min reklamväska... Hmm..), men fick som tur var tillbaka det! Just som när vi skulle spärra det ringde det en tjej och sa att hon trodde att hon hade hittat mitt bankkort i hennes brevlåda! Detta var en måndag och det var början på en låång vecka.. På onsdagen glömde jag hela min plånbok på bussen (bankomatkort, alla busskort, ID, bibliotekskort, två skolpasserkort, pengar, nycklar osv) och fick lite smått (MYCKET) panik när jag insåg detta, särskilt eftersom det bara var två dagar sedan en liknande händelse. Som tur är ringde en kille denna gång på min telefon och sa att han hade känt igen mig på mitt ID-kort och letat upp mitt telefonnummer (vi gick i samma skola i mellanstadiet) och jag fick även tillbaka den. På fredagen glömde jag min cykel olåst i centum, glömde lämna tillbaka mina böcker till biblioteket så jag fick betala och glömde mina nycklar i skåpet på skolan så jag var utelåst när jag kom hem (Y). Hahaha. Hemsk vecka. Och en gång i somras var jag och badade ensam med min lillkusin, och då hon vägrade komma upp blev jag efter 45 så förbannad att jag gick till poolkanten och näst intill skrek till henne och sekunden efter simmade min telefon i poolen. Haha. Jag hoppade i med kläderna på och lyckades få upp den, men upptäckte någon timme senare att simkortet var borta och jag visste att jag hade haft upp det ut poolen. Hittade det senare vid godiskiosken där vi hade handlat glass och allt var frid och fröjd igen. Jag torkade telefonen i något dygn och den funkade men så dagen efter blev det dags att ge sig iväg hemåt från kusinerna och när jag kommer hem har jag på något sätt tappat minneskortet, vilket jag vet att jag hade när jag åkte däifrån. Så måste ha tappat det på bussen.. (dessa jäkla bussar!!!!). Och vet du det värsta? Det finns MÅNGA såna veckor och dagar i mitt liv.. Och jag skrev HIMLA långt nu, men ville bara påpeka att du inte var ensam! Lider verkligen med dig, förstår ångesten, verkligen. Huuu. Hoppas verkligen någon snäll tjej eller kille slår en liten pling på din telefon så du får tillbaka grejerna! Lycka till :) <3

    SvaraRadera
  6. haha aww... :(

    jag är också så sjukt klantig, när jag var utomlands förra, förra året så bara la' jag ifrån min plånbok... bara på något random bord. sen var ju den borta... -.- haha korkad eller vad?

    puss

    SvaraRadera
  7. Sånt händer mig hela tiden :/ goppas grejerna kommer fram! Ring till sl, don har ett nr man kan ringa just när man tappat grejer på t. Ex bussen.

    Kan du skriva ett inlägg om dina favotit produkter typ smink, hår grejer, parfymer, hudvårdsprodukter etc?! Tror att grymt många vill läsa om sånt:-)
    Lycka till annars med väskan! Saker och ting löaer sig nästan jämt! Kram

    SvaraRadera
  8. Nej vad hemskt, men förhoppningsvis får du tillbaka den :)

    SvaraRadera
  9. Kom ihåg att kolla på sl:s insamlingplats där de lägger allt som blivit bortglömt på bussar och tåg :)

    SvaraRadera
  10. vilken otur :( hoppas den kommer tillbaka det är aldrig roligt när saker man behöver försvinner....

    Kram

    SvaraRadera
  11. haha åh, vad synd. Själv är jag också lite klantig :P <3

    SvaraRadera
  12. vad änvänder du för parfymer? :D favorit? :D<3

    SvaraRadera
  13. Fy fan, sånt är aldrig kul.. Hoppas att det finns någon snäll person där ute som lämnar den till dig!

    SvaraRadera
  14. Jag glömde min telefon i skolan. Min kompis tog den men vågade inte ringa hem till mig, så min mamma sperade telefonen. Sedan fick jag vara utan telefon i en vecka innan man kunde ta bort speren. Det är bara en av många grejer.
    Jag lovar du är garanterat inte ensam.
    Puss o kram från lilla mig.

    SvaraRadera
  15. Haha du är definitivt inte ensam. jag är en sådan person som glömmer mina vantar precis överallt. typ i omklädningsrum.. mcdonalds när man äter. så tar jag av dom & sedan glömmer jag dom där. & ibland bara en av dom. så nu har jag massor av udda kombinationer av vantar liggande..
    & typ förra veckan trodde jag att jag hade kommit över allt dedär. men när jag va på väg ut ur affären kom jag på mejsjälv & bara ; faaaaan var är min H&M påse?! (hade precis handlat kläder liksom. 5 minuter innan) myyys. att jag INTE har lärt mej efter 20 år. som tur var så låg den kvar på samma ställe. pheeew.
    & inte lågt efter det så hittade jag, magiskt, en ring som jag har varit av med i 2 år. jag kollade i en liten ask & där var den visst.

    /sofie

    SvaraRadera
  16. ååh, fett jobbigt! Tur att det inte va plånboken eller något iallafall. Jag sumpa plånboken förra året, kostade typ 400 att få tillbaka körkortet, plus väntetid då. Och väntetid på visakortet.. så kunde ju inte köpa nått på en månad typ. Bra sätt att spara pengar.. men..

    Och nån månad sen i New york var jag jätte törstig, och skulle köpa vatten. Så jag lägger min kamera på köpdisken, och betalar vattnet, tar vattnet och går.. När jag 10 min senare upptäcker att jag inte har kameran, är den ju borta såklart.. jag menar new york.. vad förvänta jag mig?

    Får alltid höra "tyypiskt diig" Man vill ju bara slå folket alltså!

    Hoppas du får tillbaka allt!

    SvaraRadera
  17. Det här händer mig hela tiden... Du är inte ensam ;)

    SvaraRadera
  18. Haha, jag gjorde exakt samma sak för ett tag sedan. Men som tur var fanns det någon snäll tant där ute som lämnat in den så jag fick tillbaka den :)

    SvaraRadera
  19. Ååh det är uruselt!!!
    Jag har glömt busskortet 2ggr på bussen och min gamla tvärflöjt med väska på bussen-.-
    Då blev jag skit ledsen men arg på mig själv...men jag fick tillbaka allt<3 kraam

    SvaraRadera
  20. Ååh det är uruselt!!!
    Jag har glömt busskortet 2ggr på bussen och min gamla tvärflöjt med väska på bussen-.-
    Då blev jag skit ledsen men arg på mig själv...men jag fick tillbaka allt<3 kraam

    SvaraRadera
  21. om du glömt den på bussen kan du ringa till bussen, elr bussföretaget så kanske dom har sett den å du kan få tillbaka den :)
    jag har glömt så en gång å fick tillbaka den när jag ringde å kollade :) kram

    SvaraRadera
  22. Hej stackarn!
    Jag lider verkligen med dig!!!!!!!!!!
    Jag skulle bli jätteledsen om jag glömde ALLT...
    Hoppas att det finns ngn snäll person som lämnar tillbaka det! Eller typ ringer.

    Jag behöver inte ljuga, jag är oxå rätt klantig...
    Jag glömde mammas iPhone i bilen och fick gå till garaget och hämta den i mörkret! (det var kväll/natt)
    Det är bara en av alla klantiga saker.

    Stackars Stackars Stackars dig!!! <3 <3 <3

    Kram från en medlidande Märta

    SvaraRadera
  23. Alltså, jag har en kompis. Han har iofs flyttat nu men vi brukade träna ihop förut. En gång så hade han köpt nya kläder, precis allting var nytt, jeans, tröja, kalsonger, träningsväska, allt var nytt.

    Han använder allt när han tränar dagen därpå. Sen lyckas han på nåt konstigt sätt glömma kalsongerna (som förresten var svindyra), och han glömde jeansen också, (han ville gå hem i träningskläderna). Så han fick inte med sig allt de nya han köpte.

    Och det värsta är att han glömde sina hemnycklar.

    I vanliga fall när man glömmer något brukar någon annan som är i omklädningsrummet lägga det i upphittatlådan (om det inte är något värdefullt som plånbok eller mobilen, då lämnar man in det i receptionen).

    Men min kompis hade rena oturen. Han upptäckte inte att han hade glömt de nya sakerna förrän han var hemma och skulle låsa upp dörren. (det är ju ganska svårt att låsa upp dörren utan nyckel). Och han bor ju en halvtimmes gångavstånd från träningslokalen. Så han var tvungen att gå tillbaka direkt igen.

    Först gick han ner i omklädningsrummet men där fanns det inte. Sen kollade han i lådan men där fanns det inte heller. Då frågade han en i kassan om det kommit in någon ny bortglömd grej den senaste timmen. Men nej.

    Då var det så att någon hade stulit allting, även hans hemnycklar. Kan inte ens tänka mig hur surt det måste ha känts. (Förresten, vad skulle tjuven ha hans hemnycklar till? :S)

    Oj vad långt det blev, haha... Förlåt att jag skrev så mycket. :)

    SvaraRadera
  24. lungn jag är minst lika klantig min största tabbe var nog när jag somnade på bussen på väg till skolan och klev inte av på rätt hållplats så då var jag liksom 1 mil från skolan och 2 mil hemmifrån och väntade på nästa bus men sen när jag tilslut gick av på rätt hållplats så kom jag på att jag glömt min väska på bussen med skåpsnyckeln och mina läxor så inte nog med att jag missade första lektionen jag kom inte åt nåra pennor eller böker och jag hadde inte med mina läxor helt sjuukt jobbigt

    SvaraRadera
  25. jag är preecis lika klantig så du är inte alls ensam om det! Kommer jag till en kompis/restaurang med vantar och mössa har jag inte med dom när jag kommer hem igen. Är jag och handlar så lyckas jag alltid på något konstigt vis glömma ALLA mina påsar i ett provrum och paniken när man märker att man inte har påsarna är ju inte nådig! Jag glömmer eller tappar alltid bort viktiga papper, som en gång för ungefär kanske 2 veckor sedan så skulle jag till bilskolan med en massa brev osv men innan jag skulle dit skulle jag till sjukhuset för att ta lite prover och sådant, så medan jag satt i väntrummet så blev jag pissnödig och gick med brevet in på toan. När jag var klar gick jag bara ut och tog proverna och började sedan vandra till parkeringen. MEN när jag väl kom till utgången så kom jag på att jag glömt brevet! Var bara att springa tillbaka, in i hissen, springa till toaletten och som tur var var den kvar! Kände mig lite uttittad då precis ALLA stirrade på mig.

    Men, man är ju inte mer än människa och vissa är född med lite mer glömskhet i röven än andra! ;)Det har hänt otaliga gånger att jag glömt grejer men vill helst inte skriva flera a4 sidor i dina kommentarer, hehe.

    Haha, kanske svarade lite sent på det här, men ähh. Ha de bra!!

    SvaraRadera