onsdag 2 december 2009

LET'S DANCE!



ÅH, ÄNTLIGEN! Har så länge velat berätta detta för er... men inte kunnat. (Ja, det är inte så att det är svårt att stava det eller så, men det har varit hemligt fram tills nu...) :

JAG SKA VARA MED I LET'S DANCE 2010!



Förmodligen så sitter just nu halva Sverige och asgarvar när de läser tidningen och ser att mitt namn är med i listan för de 12 nya deltagarna... Jag föreställer mig även att deras tankegångar går något i stil med: "Men MOLLY?! Molly Sandén? Hon den där stela tjejen som sjunger om stjärnor i vit klänning... hon som sa att hon hatar och dansa och endast tog TRE STEG i melodifestivalen?! HAHAHA! Nu har vi något att sitta och skratta åt på fredagarna...".

... Ja, jag kan inte säga mer än att jag förstår dem! Varannan sekund sitter jag nämligen och frågar mig själv hur jag kan vara så fruktansvärt korkad att jag ger mig in i det jag är ABSOLUT SÄMST PÅ - att dansa - och riskerar att (stryk "
riskerar") göra bort mig inför TVÅ MILJONER TITTARE!

Enda sedan jag bestämde mig, har jag gått runt som en zombie, och jag har knappt ätit, sovit, eller överhuvudtaget betett mig MÄNSKLIGT. Ni kanske inte tror på mig nu, men jag LOVAR er att jag ALDRIG varit så nervös innan! ALDRIG! Det jag egentligen kallar nervositet, är ju bara ett positivt litet pirr i magen som gör mig mer taggad. Men detta.... alltså som sagt, ÄR INTE ETT MÄNSKLIGT TILLSTÅND!


Så varför tackade jag då ja?

Jo jag sa ju det. Jag är korkad. Och galen i utmaningar!
Jag har märkt nu under hösten att jag varit jätterastlös när jag blivit tvungen att ställa in, och tacka nej till spelningar p.g.a. att min röst inte är på topp (att jag måste vila). Jag är en människa som behöver ha många bollar i luften för att må bra... och när det är roliga "bollar" vi talar om, så kan jag bara inte låta bli! Även om det innebär att jag kommer göra bort mig.


Så min inställning till detta är allstå inte att jag ska gå ut och vinna, eller få höga poäng av juryn. Jag ser bara fram emot en väldigt rolig, lärorik tid med många skratt. Och kan jag dessutom undvika att dö, spy, svimma eller bryta benet i direktsänd tv.... Ja då är jag nöjd!


Jag och min fantastiska danspartner Jonathan. Ja, man kan inte göra annat än att älska den killen från första stund! Vi har bara träffats 5 gånger, och det känns redan som att jag känt honom i flera år. Jag är helt säker på att vi kommer ha läskigt kul ihop! (om inte annat kommer han ha kul åt hur pinsamt dålig jag är på att dansa...)

38 kommentarer:

  1. Ja, jag såg just :D Lycka till! Det går säkert bra!
    Btw, nu är det väl Mimmi som får varna dig för hala skor ;)

    SvaraRadera
  2. jaa!!!!

    SNÄLLA MOLLY, vet du vart man kan köpa biljetter?
    villll ssåååå se dig! <333

    SvaraRadera
  3. JAG VISSTE DET! Eller nej, det gjorde jag inte, men jag misstänkte det! Hohoo!! Men det går säkert jättebra! Jag röstar :D

    SvaraRadera
  4. Huuuuura!!!!!
    Lycka till Molly!!!
    Jag hoppas du måste vinna!!!

    SvaraRadera
  5. Men då man ju nästan se Lets dance nu när du ska vara med!

    SvaraRadera
  6. Åh vad glad jag blev nu, äntligen får man se lite mer av dig på tv :D!

    SvaraRadera
  7. åh vad roligt, jag kommer absolut rösta :) kram/emma

    SvaraRadera
  8. VAD KUL MOLLY! Önskar dig all lycka till i tävlingen! Fredags kvällarna kommer bli sååå mycket roligare med dig i TV-rutan dansandes i allt från chacha klänningar till fantastiskt fina vals klänningar, med snabba fotseg till långsamma 1,2,3(vals) takt danssteg :D DET KOMMER GÅ SUPER BRA för dig!

    KRAMAR & LYCKA TILL! Vi hejar på dig(!) / C

    SvaraRadera
  9. Herregud var roligt att du ska vara med!!
    Jag kollar alltid på det, men nu blir det 100000000000000000000000000000 gånger roligare!!!
    Det kommer säkert går jätte bra!!
    Jag röstar absolut på dig!:D
    Ha det bäst,
    kram Mathilda från Göteborg<3333

    SvaraRadera
  10. Så roligt!! Kommer att sitta klistrad framför TV:n. Lovar att rösta på dig!
    /Magnus

    SvaraRadera
  11. Jag är så lycklig Molly det kan du skriva upp
    snälla snälla Molly öva så mycket du bara kan lovar att rösta så mycket jag kan du ska vinna.

    Kram Daniela

    SvaraRadera
  12. Det låter kanon! :) Lycka till!
    //Adam

    SvaraRadera
  13. ÅHHHH SERIÖST, SJUKT ROLIGT :D
    Då blir det till att heja på dig i let's dance och eric i mello :D Yeay :)

    SvaraRadera
  14. Heja Molly!!
    Vi är bänkade. Kram från familjen Norrhamn

    SvaraRadera
  15. Hej Molly!
    Jag bor i Finland och ser inte svenska tv så vet du om man kan titta pådet på nätet??? När börjar programmet??? Jag vill så gärna följa din resa inom dansvärlden!

    SvaraRadera
  16. :D Det var en överaskning! ^^ Jag som aldrig har kollat så jätte mycket på Let´s Dance, har nu plötsligt en anledning att göra det! ^^ :D
    Och det kommer nog gå jätte bra ändå. :D Hejar STORT på er! Lycka till! ^^

    SvaraRadera
  17. Du kan följa lets dance på www.tv4.se/lets_dance gå in och kolla där och se vad du hittar.
    Kram Daniela

    SvaraRadera
  18. Så fantastiskt kul!!! Världens bästa ertist i ett av världens bästa program, det kan nästan inte bli bättre! Jag lovar att rösta och hålla tummarna för dig hela tiden och hoppas kunna gå och se dig dansa live!

    Kram

    SvaraRadera
  19. ÅÅÅÅÅÅÅh - ska blir SÅÅÅÅ kul att se dig dansa!! :D:D:D

    /XOXO FashionMafia

    http://www.hittabloggen.se/fashionmafia

    SvaraRadera
  20. hej Molly!
    de ser jag framemot, mysiga tv kvällar med dig på tv rutan (förutom när de är reklam) mne jag har en fråga: kan du hjälpa mig elr ge mig nå tips, för jag har som dröm att bli en artist. Jag tar sång lektioner, och försöker uppträda så mkt de går, är ofta på "scen" om man säger så. skulle vara lycklig för ett svar!
    kram Agnes
    Ps om du vill så kan du svara till agnes.sverige@live.se

    SvaraRadera
  21. ÅÅÅH!! Va skoj Molly!! GRATTIS!! (Given vinnare)!! //Håkan von Göran

    SvaraRadera
  22. Men Molly,Molly, Molly,Molly!
    Hur har du tänkt nu? Förut när du skulle dansa gick det ju inte vägen..Så varför bättre nu?? Ska iallafall hoppas på att allt går bra:) Lycka till !!<3

    SvaraRadera
  23. Tidningar kommer skriva
    " Molly sandén till sjukhus efter att tagit ett danssteg"
    Good luuk min lilla prinssessa

    SvaraRadera
  24. Heja Molly!
    Lycka till i Let´s dance, du ska se att det går vägen.
    Du har ju visat oss att du har klackarna i taket när det gäller tävligar ;)
    Vi ringer och röstar på dig oxå.

    Även vi ska ha benvärk på söndag då vi ska ta vår premiär tur i slalombacken. Funderar på att ta det lungt och värma upp endast med after ski!

    SvaraRadera
  25. hej molly grattis .. jag kommer rösta på dig. lycka till =) kram johanna

    SvaraRadera
  26. God jul Molly!
    Så fantastiskt roligt, har inga ord, vilken chans att få lära sig dansa oavsett hur tävlingen går så kommer du att göra dig bra i rutan som alltid! JAG skall titta och heja varenda fredag! Heja Molly, Heja Molly!
    Kramar i massor, hälsa familjen.
    Annette

    SvaraRadera
  27. det går
    sekert jätte bra jag röstar gärna!!!!!



    kramar molly

    SvaraRadera
  28. va kul hoppas d går bra(-:
    kram www.improveme.se/gniztra

    SvaraRadera
  29. Du är en grym sångare. Fuskigt :*

    SvaraRadera
  30. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

    du är bra på att sjung!!!!jag e din idol

    SvaraRadera
  31. Hej

    Vad skönt med en tjej i teverutan som ser helt normal och jättesnygg ut!! Ta inte för hårt åt dig av alla avundsjuka kommentarer!
    Dom som kallar dig överviktig har ingen aning om vad det handlar om, jag vet!
    Njut av livet och dina framgångar!

    SvaraRadera
  32. Jag tycker att du är jätteduktig!

    SvaraRadera
  33. Molly, du är så vacker, dina pressfoton är så vackra. Låt INGEN idiot förminska din personlighet och dina värden vad du betyder.Om jag kunde skulle jag ge dig en sån där energikram men jag skickar en nu.Det är ingen svaghet att be om hjälp, jag tror vi svenskar är uppfostrade med vad vi inte kan och inte vad vi kan.Vi kan mer än vi tror.Du är viktig och jätteduktig i Let´s Dance och har en sån stark igenomträngande sångröst.Låt ingen förstöra vad du är eller din personlighet.De mår bara så dåligt själva, det är så onödigt och det är ingen idé ens att fundera över och ödsla ens energi över.Det är bara så hemskt att de håller på så här,idioter,barnrumpor och ingen uppfostran,skjut ifrån dig alla dumma elaka kommentarer.Tjock,överviktig?VA,du, hahahaha,skulle vilja se dem,du har ju en underbar vacker kropp, och du är INTE överviktig. IDIOTER, PUSS MOLLY. Älskar dig så och ett stort lycka till och jag står bakom dig brevid dig hela tiden.Om det om all förmodan råkar bli för mkt,tro på att jag står där brevid,önskar bara jag kunde göra det,ska jag slå ihjäl några?I varje fall förtjänar vissa det!!! Jag avslutar med en engelsk text som går så här: Believe in Yourself, you can get what you want, you´ve got nothing to hide, you don´t need no alibi, if you believe in yourself you can make a new start, you can change your destination you can end up on the top. Ett tips, spela in låtar o ha med dig musik som stärker dig. Puss. Mvh Christina. teena_ulrica@yahoo.com

    SvaraRadera
  34. Du var jätte vacker och duktig idag Molly, keep on walking!
    Kram dessan:)

    SvaraRadera
  35. Hej Molly!!
    Du var grym idag på lets dans dessutom var du jätte vacker. Jag blev kär i din svartgröna klänningen som du hade på dig då du fick hjälp av paret som dansade Lindy hop. Vart kan man få tag på en sån. Kram

    SvaraRadera
  36. Hej Molly!
    Jag tycker att du är Häftig och Begåvad! Och du är en så gullig tjej du har en fantastisk sångröst och är jättebra på att dansa och jag önskade att du vann Let's Dance. Du har också alltid så söta kläder på dig! Och jag önskar att du är med nästa år och vinner! Men jag hoppas i alla fall att du fortsätter dansa och inte slutar bara för att du åkte ut!

    Många kramar Moa:)

    SvaraRadera
  37. Du e så vacker och har så fina kläder puss och kram Världens störsa Molly fan

    SvaraRadera