torsdag 3 december 2009

Min dag


Så fort jag kom innanför dörren kastade jag av mig ytterkläderna, sprang in i mitt rum och slängde mig på sängen. Helt utmattad har jag legat här och stirrat in i min julstjärna i säkert en halvtimma utan att röra mig en millimeter. Hela min kropp värker och bara längtar efter lite sömn (helst utan mina dans-mardrömmar!), men än kan jag inte sova för jag måste ju få skriva av mig lite till er.

Min dag


Jag och Jonathan började dagen i dansstudion, och jag provade på att dansa i nya klackskor....... Ja, ingen hit om man säger så! Jag som trodde att jag inte kunde dansa sämre än vad jag redan gjorde!
På presskonferensen

Jonahtans lilla skrutt "Lui" var med på repetitionen.

Efter det fick jag skjuts till skolan och hamnade direkt på en lagom kul svenska-lektion där vår lärare läste upp en gammal grekisk historia om Odysseus..... zZzZZZz! Fem minuter senare satt jag och snarkade. När jag sedan vaknade med ett ryck efter halva lektionen, satt halva klassen och stirrade på mig...I morgon blir det första dagen utan dans på en hel vecka... trots att mina fötter är halvt döda, min halsmuskel typ gått av, och att mina ben är som spaggetti så kommer det kännas tomt imorn...


Puss och godnatt alla fina

5 kommentarer:

 1. Tja Molly

  Sitt med dina fötter i fotbad i riktigt varmt vatten och gör vi dom lite sen vasera dom och så det är jätte bra för fötterna när du nu använder dom jätte mycket prova och lycka till.
  Kramar i massar Daniela

  SvaraRadera
 2. Vad har Frida och Mimmi för gästlösen till bilddagboken? SNälla säg för ni är mina största idoler!

  SvaraRadera
 3. Dansar du i riktiga dansskor med mockasula nu?

  (Förstår precis hur du känner dig, har också upplevt det efter att ha dansat pardans nio timmar på en helg.)

  Kram

  SvaraRadera
 4. haha, vi har jobbat om odysseus för ca 1-2 veckor sedan! Jag hållde på sommna då vi såg en film om grekiska gudar ! zzZZzz.., så himla tråkigt är det !

  SvaraRadera
 5. Hej Molly!
  Fina bilder!!:)
  Jag har en fråga: Vem hejjar du på Idol? Och vilka tycker du ska vara med i finalen?

  SvaraRadera