onsdag 20 oktober 2010

Inte okej!

Alltså, det finns nog inget som kan göra mig på så dåligt humör som vissa tidningar. Dels allt jäkla skvaller och alla lögner, och dels alla bilder som de tar och publicerar. Att de aldrig kan tänka så långt som att "Men, hon kanske inte tycker att det är skitkul om vi lägger in en bild på henne där hon halvt blundar eller har dubbelhaka"... Eller kanske, "Den här bilden är fyra år gammal, det kanske har hänt något med hennes utseende sen hon var fjorton"... Det är väl inte för mycket begärt när man ställer upp på bild?!

Värst av alla är konstigt nog den där jäkla korsordstidningen. Nu har jag hamnat på framsidan (vilket i normala fall självklart är en stor ära!) två gånger på mindre än tre månader med två skitfula, GAMLA bilder där jag är blond (vilket jag sist var för ett år sedan!) har dubbelhaka och blundar med ena ögat. Kul... NEJ! Det är fan inte okej!








Dessutom tycker jag att det är så fult att de väljer en sån gammal "röda-mattan-bild" bara för att jag och Eric aldrig fotas tillsammans längre. Det kommer ju bara resultera att vi inte kan gå mer tillsammans på sånt.


(Förlåt för mitt utbrott men jag måste bara få skriva av mig lite!)

-- Bloggar från iPhone

29 kommentarer:

  1. Du är söt på alla bilder Molly, hihi <3(: // Caroline

    SvaraRadera
  2. Men helt seriöst,
    va spelar de för roll om ni blir fotade tillsammans när ni är ute på offentliga tillställningar?
    Alla vet ju att ni är tillsammans och varför inte vara glada att ni har varandra som stöttepelare här i livet.
    Menar ni är ju båda kända och går på fester och olika tillställningar där det finns press som givetvis tycker att ni är fina tillsammans.
    Samt att vi är nog många som också tycker att det är trevligt att se era ansikten, för ni är ju mysiga båda två.
    Sen behöver ni ju inte gå ut med privata grejer, för det är ju privat.
    Förstår nog inte riktigt.
    Men kram på både dig och Eric.
    Ni är båda fantastiska på det ni gör =)

    SvaraRadera
  3. Usch! Bilderna va det inget fel på enligt mig men man blir så irriterad på att folk kan göra så!

    SvaraRadera
  4. Hej!!!! Jag håller med. Jag tycker att de inte ska lägga ut sådant som den som är på bilden inte vill att den bilden ska läggas ut. Kram

    SvaraRadera
  5. är du och eric fortfarnade ihop??:)alla säger att ni har gjort slut men jag vill inte tror på det !

    SvaraRadera
  6. Kan du vara snäll att svara på denna fråga?
    Är du och Eric fortfarande tillsammans?

    Du har jättefin hårfärg nu:).

    SvaraRadera
  7. jamen vaddå? ni är båda vuxna människor och ganska barnsliga om ni inte vågar visa er kärlek som redan är ute i media och bland svenska folket... så varför kan inte ni då va med på bilder tillsammans när alla vet om att ni är tillsammans?

    SvaraRadera
  8. Jag tycker att bilderna var jatte fina :) jag tycker inte att du ska titta pa alla sma detaljer, alla vet ju att det ar gamla bilder och ingen marker att du blundar lite med ena ogat.

    SvaraRadera
  9. Jag förstår vad du menar!! jag hade inte heller blivit så glad om någon satte en bild på mig för 4 år sedan på första sidan av en tidning!! <333

    SvaraRadera
  10. Jag tycker du verkar vara en klok tjej. Tycker dessutom att du är jättesöt på båda bilderna, men den största kritikern är ju alltid en själv.

    SvaraRadera
  11. Olivia från Helsingborg20 oktober 2010 kl. 19:28

    Jag förstår att du är irriterad Molly, skulle jag också varit! Men du ska inte oroa dig för du är lugnt Sveriges sötaste och finaste människa, jag har aldrig sett en bild på dig där jag tänkt "herregud som hon ser ut" utan snarare "herregud vad vacker hon är!" Dock håller jag med om att det är riktigt tråkigt och fult gjort av de, dessutom de flesta som går förbi och ser "aha, det är hon Molly" vet väl ungefär hur du ser ut och att du inte är blond längre, speciellt vi som läser din blogg! Borde inte tidningarna tänka ett steg längre, att vi vet att bilden är tagen för läänge sen?

    Sen måste jag tilläga en till sak: Den bilden med dig och Eric, först skrev ju tidningarna att du och Eric plötsligt gjort slut eller vad det var, antagligen för att ni inte tog så mycket bilder tillsammans, när de sen insåg att de hade fel måste de gräva fram en gammal bild där ni är tillsammans bara för att bevisa att de aldrig hade fel... så typiskt tidningar! Förlåt för att jag skrev så himla mycket och du kanske inte håller med ett dugg om vad jag skriver, men jag är på din sida och vet precis vad du menar! Kram!

    SvaraRadera
  12. Jag förstår nog inte riktigt.... det där är väl bilder som är publicerade förut på något sätt för korsordstidningar får väl inte ta vilka bilder som helst?... jag tycker ni är jättesöta... och jag vet att ni fortfarande är tillsammans för annars skulle du sagt annat =)

    SvaraRadera
  13. hej Molly!
    jag o pappa hyrde film i sommras, o då hade dom några tidningar, och jag kollade lite och hittade den på första bilden.
    Jag läser/löser aldrig korsord, men jag köpte den BARA för att DU va på framsidan <3

    btw: du behöver INTE vara missnöjd med bilderna! du är verkligen jätte söt!! <3 :D (både nu och då)

    SvaraRadera
  14. Synes ikke det var noe galt med noen av bildene, jeg! :D Du er alltid fin! Men skjønner deg godt, hvis du blir irritert!

    SvaraRadera
  15. Jag tycker att du är jättefin på båda bilderna, och kanske har den som lagt in noll koll på att du ser annorlunda ut nu? Men visst man är ju förstås väldigt självkritisk o ser ju obehag i gamla bilder som kanske inte andra ser. Men håller med om att man desperat ville ha en bild med dig o Eric och att de då fick ta en gammal...
    Men visst finns det väl flera stycken nyare bilder på dig o Eric, jag har iallafall sett flera. Förstår att ni inte vill bli fotade för mkt tillsammans, men vid speciella tillfällen gör väl inget? Men som jag kommenterat här förut, det är ju annars bra att hålla det mesta för er själva. Men nån bild på offentlig tillställning kanske är ok eller?
    Måste till slut ändå säga att jag förstår din desperation och ilska.. att inte själv kunna kontrollera vad som publiceras och dessutom när det gäller foton som man inte är nöjd med.
    Kramar från Malin

    SvaraRadera
  16. jag tycker absolut inte det är något fel på bilderna, du är och har alltid varit fin och borde vara stolt över dig själv! däremot förstår jag dig helt när du säger att du blir arg och irriterad, Borde du inte bli tillfrågad om du vill vara med på de här bilderna innan??
    hoppas att allt är bra med dig och ville bara säga att jag älskar din blogg !!!

    SvaraRadera
  17. Du är jättesöt på alla bilder !
    Är du och erik fortfarande tillsammans? :)

    // nelly

    www.nellyjohansson.bloggplatsen.se

    SvaraRadera
  18. ja håller med, alla vet att ni är ihop.. blir lite larvigt att ni efter 4 år eller vad det är ihop försöker dölja det, vore coolare om ni stod för det!
    jag gillar er ändå :)

    SvaraRadera
  19. Du kan ju alltid kolla vilka avtal som du har ingått med dessa "tidningar" och fotografer, samt vilka rättigheter dem har för att publicera bilder av dig utan att te x be om tillåtelse.
    Du har rätt till ersättning för de bilder som dem tjänar pengar på, genom t ex ökad upplaga där du finns med på omslaget.
    Anlita en advokat och stäm tidningen, vettja! Kram Lasse

    SvaraRadera
  20. Kom igen nu, du som är så söt på dom där bilderna. Dubbelhaka eller ej, du är fin för att du är naturlig!! Men självklart kan jag förstå att man vill godkänna bilder som publiceras.. Men det är väl det som är baksidan av ett "kändisskap." Och om du och Eric var på röda mattan tillsammans så är det väl inte så konstigt att ni fotograferades? Eller har jag fel?! Ja, ja. Det är bara du som kan avgöra vad som är okej eftersom att det är dig det handlar om...

    Puss på're och tack för att du delar med oss din änglaröst!!!

    SvaraRadera
  21. Jag förstår att du blir arg och irriterad, men det är sånt man får räkna med när man är en offentlig person, tyvärr... Kändisskapets baksida... Det är så media fungerar... Vad det gäller bilderna så kan de ju inte alltid bli bra...

    SvaraRadera
  22. Synes ikke det er så rart at de tar gamle bilder av deg og eric, når de ikke får noen nye, men synes det er dårlig gjort, når de helt sikkert vet grunnen til at dere ikke vil. Skjønner ikke helt grunnen, dere er jo kjempesøte sammen, og er jo et av sveriges heteste par!

    Ps: elsker å lese bloggen din! Du er så søt, og blir så glad av å lese den! :)

    SvaraRadera
  23. Vädligt fin blogg. Besök gärna min... Jag tipsar om olika prylar/möbler som skänks bort via nätet. Just nu finns det det soffor, bord, kläder och massor av annat som folk skänker bort. http://iLoveGratis.se

    SvaraRadera
  24. Oj Molly vad ditt blogginlägg engagerade många den här gången;) malin

    SvaraRadera
  25. Jag gick förbi domdär tidningarna för typ en vecka sedan & jag va tvungen att ta upp & kolla bara för att de va så fina bilder. så, nej molly. du ska inte må dåligt över dom ;) <3

    / Sofie

    SvaraRadera
  26. Är du och eric ihop fortfarande?
    Kraaaam

    SvaraRadera
  27. varför är det så hemskt med bilder på er tillsammans?:o det är ju det finaste som finns!

    SvaraRadera
  28. Jag fattar vad du menar, men jag kan inte sluta tycka att du är världens finaste/sötaste tjej <3
    Varför fotas ni inte tillsammans längre?
    Jag älskar ju att se dig o Eric tillsamans, ni är mina alra största idoler <3
    Ni är BÄÄÄÄÄST
    Hälsa eric från mig Kram Märta

    SvaraRadera