torsdag 17 mars 2011

Hälsa på Solsidan








Tänk om man bara kunde sätta sig på den här saltsjöbanan och hamna hemma hos Alex, Anna, Fredde och Mickan... Och Ove såklart! Skulle inte vara helt fel!


När jag var i New York gick jag runt hur länge som helst och frågade om någon visste vart Caféet "Central Perk" i serien vänner låg...
Snacka om att jag blev besviken när jag fick höra att det spelades in i LA! Såklart så visste jag att själva lägenheten och caféet är designade och uppbyggda i en studio inför publik, men jag hoppades ändå på att de blivit inspirerade av ett riktigt fik. Eller att någon byggt upp ett likadant i riktiga central park! Det hade ju varit värsta affärsidén! Jag menar, vem hade inte velat gå dit och sitta där i den där halvruttna oranga soffan och leka vänner?!



-- Bloggar från iPhone

14 kommentarer:

  1. Vet att det finns ett vänner-fik i london dör dom spelar vänner-avsnitt hela dagen och det ser precis ut som det riktiga caféet. Dock vet jag inte vart det ligger i london! :)

    SvaraRadera
  2. Men jag hörde något om att han som spelar Gunther i vänner blev talesperson för central perk, för de öppnade ett liknande café efter serien, Gud vilken besvikelse om det inte stämmer!! :( haha

    SvaraRadera
  3. mer bilder från melodifestivalen!! :D

    SvaraRadera
  4. Hej fina du!!
    Kan du inte lägga in bilderna från Melodifestivalen som du har i din egna kamera?? :)

    Kram <3

    SvaraRadera
  5. Nejmen, nu blev jag också besviken ju! Har alltid drömt om att besöka det där fiket. Vet att det finns ett café som heter Central Perk, men det är inte ens likt det i serien. Fast de har en orange soffa i alla fall, det är väl det viktigaste ;)

    SvaraRadera
  6. Jag älskar vänner:D kram på dig

    SvaraRadera
  7. Du är så himla vacker Molly, enda sen jag såg dig första gången på tv har jag tyckt du är helt fantastisk! Dina föräldrar är så stolta.
    Har alltid velat träffa dig, diggar dig som fan !
    Kan du inte komma ner till Malmö ? :/
    Puss på dig vackraste!

    SvaraRadera
  8. Hej Molly! Tänkte bara fråga om ni vet om Eric kommer på ha glaset som går sönder, på eurovision song contest? :)

    SvaraRadera
  9. Hej! Nu kommer en fråga till dig.
    Jo, det är så här att jag skulle hemskt gärna vilja göra röst till en film, eller också vara med i en film. Men jag undrar hur! Jag har försökt att söka efter olika statist jobb och så. Men eftersom jag bara är 15år så är det inte så lätt. Det är min högsta dröm att få jobba inom media! Så snälla! Ge mig tips och förslag på hur jag kan göra för att uppnå min högsta dröm! Kram /Amanda
    ( amanda_dogwoman@hotmail.com )

    SvaraRadera
  10. Men du såg väl i alla fall själva huset i Greenwich Village i NYC? När jag var där råkade jag av en slump gå förbi det! Om du googlar greenwich village friends house så får du upp bilder så fattar du vilket jag menar ifall du inte såg det i NYC.

    SvaraRadera
  11. När jag och mina kompisar va i LA i sommras var vi på Warner Brother studios där dom spelade in vänner, o då fick vi gå in i Central Perk. Det var jättehäftigt och min kompis som är helt vänner-frälst var lycklig hela veckan efter haha :P

    Kram Clara

    SvaraRadera
  12. När jag var i NY i december fick jag också veta att Central Perk inte fanns :( Det kändes ungefär som att få veta att Tomten inte finns (eller gör han det?) Jag hade nästan gått över lik för att få sitta i den soffan i studion där de spelade in och leka vänner :) Vänner är det bästa som hänt TV!
    Jag har dock hört att "Central Perk" finns på riktigt, inte just det där caféet i serien, men själva kedjan ska finnas på flera ställen. Jag har däremot varit och tagit kort på det huset som fiktivt är det huset där de bor! Det var häftigt, i restaurangen i samma hus finns det en utställning med massa foton från serien och annat rekvisita som användes i serien.
    Hej förresten, haha, jag har inte kommenterat här tidigare. Men jag tycker du är extremt begåvad och duktig, det är roligt att följa dig här på bloggen! Keep up the good work :)

    SvaraRadera
  13. Har precis kommit hem från LA o besökte bl.a Paramount o där hade man typ "byggt upp" en hel gata i Brooklyn...

    SvaraRadera
  14. Huset som visas i serien, där de bor ligger i New york i Grenwichvillage och det har ett cafe på bottenvåningen men ser inte alls ut som Central Perk...
    jag var nyss i NY och då åkte jag en turisttur som hette Tv and moviesitestour, den skulle du åkt om du ville se lite kända platser....

    Du är gullig och var super i Let´s dance, ta hand om Eric och vårda kärleken!
    Kram S

    SvaraRadera