torsdag 31 mars 2011

Ni är grymma!

Hjälp va roligt med så många bra låtförslag! Ni är grymma! Väljer ut de jag gillar bäst och fixar en omröstning ikväll.

Nu är jag på väg till en intervju med en tidning (Berättar mer sen). I lurarna har jag Like Suicide med Christian Walz på högsta volym. Älskar den låten! Varför kom den inte bättre i mello?! Ett mysterium tycker jag...-- Bloggar från iPhone

13 kommentarer:

 1. Ha det så roligt! Och lycka till!! Kram Thilda

  SvaraRadera
 2. Haha, jag tänkte faktiskt föreslå den men den är kanske lite svår att sjunga i falsett och allt.. :P Men jag älskar denna låten!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med, den är jättebra!
  JO, jag kom på att jag sett dig på Twitter! Jag antar att du är den riktiga officiella Molly där (www.twitter.com/mollysanden). Som är vän med dina syrror och pappa(?)
  Såg också att det fanns några fejk där...hmm, varning!
  Du kan väl meddela vad som gäller!?

  Kom igen nu Molly, dags att börja Twittra!? Perfekt att twittra om vad du t ex gillar för något och samtidigt utöka ditt nätverk.
  FRÅGA: Kommer du att lägga ut mer videos också på din nya kanal på www.Youtube.com/mollysanden det vore ju SÅ himla bra! Såg att Forever Young ligger där, SÅ himla bra!!!
  Vill se o höra mer direkt från dig! Love!
  Puss o kram Maja

  SvaraRadera
 4. Hej Molly:)
  Jag undrar vart du köpte de där fjäder örhängerna, som du hade när du var men i The Voice? och vart du köper dina smycken?
  De är gätte fina:)
  Älskar dig och din musik<3
  Puss och kram

  SvaraRadera
 5. Hej Molly:)
  Jag undrar vart du köpte det där fjäder örhängerna, som du hade när du är med i The Voice? och vart du brukar köpa dina smycken?
  De är jätte fina:)
  Älskar dig och din musik<3
  Puss och kram från Maria 13 år

  SvaraRadera
 6. Hej Molly jag tycker du ar super bra! Du sjunger sa fint!! Jag undrar ocksa var du har kopt dina fjader orhangen jag tycker dom ar jatte fina :)
  Puss och kram Julia<3

  SvaraRadera
 7. Ja, den är väl bra. Men INTE bättre än Popular!!!

  SvaraRadera
 8. DET hade varit kul med ett videoinlägg! :)

  SvaraRadera
 9. Born this Way -Lady gaga

  Marry you -Bruno Mars :<3333

  SvaraRadera
 10. Ja, den låten var verkligen bra tycker jag! Förvånad över att inte fler tycker om den... Weeiirdooo... haha, ha det bra, underbara och vackra människa ;)

  SvaraRadera
 11. OMG alla är bra men Rihannas är ju en riktig favorit! btw asså sorry hoppas du inte tog illa upp när jag skrev att din klädstil var kenza wannabe asså grejen är att det är VÄLDIGT posetivt men jag har typ dåligt samvete om du tog det som något negativt och det var fel att skriva wannabe jag kunde ha skrivit typ "lika skön stil som Kenza" eller det var det jag menade iallafall!
  Jag vill inte vara dum mot en av mina största idoler DU!! Du är verkligen en av mina största förebilder det ska du veta!<3
  Kram på dig och hoppas du läser det här<3

  Kan inte du ha någon fan träff nångång? Jag vill typ be om ursäkt öga mot öga du förstår inte vilket dåligt samvete jag har förlåtförlåt!!! Men som sagt det var i posetiv bemärkelse!!!

  Tusen miljoners miljardes gose kramisar till världens bästa Molly!!!!!

  SvaraRadera
 12. Hur bra som helst :D

  SvaraRadera
 13. det är väldigt obehagligt att använda ordet "suicide". när man själv har försökt att ta sitt liv, har folk i närheten som begått självmord = dött osv så tycker jag att det är hemskt att ha med det ordet i en kärlekssång. självmord är inget vackert och det ordet borde inte slängas med hursomhelst. jag tyckte det var jättedåligt av svt att ta med en låt som använder det ordet. självmord är inget att leka med. ska man prata om det så ska man prata om det på riktigt och inte slänga in det i en "söt" låt i melodifestivalen. självmord är inget man ska leka med, inte heller om man "bara" gör det med ord. så på det sättet är jag glad att den inte gick längre i melodifestivalen... jag tror att det gör väldigt ont i människors hjärtan som förlorat någon i självmord av att höra ordet i "nöjessammanhang".. döden är inte att leka med, inte ens om det bara är i ord..

  SvaraRadera