måndag 14 mars 2011

Överlycklig, omtumlad och jet-lagged



Näe! Nu har jag stängt av och satt på datorn tre gånger. Klockan är två på natten, och anledningen till denna förvirring är att jag suttit uppe och skrivit på en uppsats, bestämt mig för att gå och sova, och sedan bara legat och stirrat upp i taket pga att min dygnsrytm är helt vrickad! Så nu när jag öppnade datorn för tredje gången bestämde jag mig för att göra det som jag velat göra hela dagen men inte haft tid till... BLOGGA OM I LÖRDAGS! Och tacka från både mig och Eric för era röster och fina kommentarer såklart! Ni är BÄST!

Ja, jag vet inte ens var jag ska börja. Lördagen var nog en av de både värsta och bästa dagarna i mitt liv. Jag har aldrig varit så nervös, och jag har nog aldrig varit så chockad och lycklig. Det knäppa är att jag var mycket mer nervös för honom än vad jag någonsin varit för mig själv. Innan det blev klart vem som var vinnare hade både mina armar och ben domnat av och jag kunde knappt röra mig. Helt sjukt! Det har väl att göra med att man inte kan göra något, och inte vet hur den andra personen skulle reagera om det inte gick bra. Jag vet att jag alltid överlever, men man vill ju aldrig se någon man älskar ledsen! Men nu hade vi ingen anledning att bli ledsna! Det hade vi inte varit om han hade kommit sist heller! (Det är helt okej det med! Det kan jag verkligen intyga:P) Alla artister var så sjukt grymma i lördags!

Så TACK igen!

Eftersom jag bara började spontanblogga nu mitt i natten så orkar jag inte lägga in alla bilder från kameran för att lägga upp, så det får vänta nån dag. Så länge får ni nöja er med lånade bilder från expressen!

En väldigt lycklig Eric

En väldigt lycklig Eric och en väldigt lycklig Molly!

Mina två favoriter!

Och så Linda såklart! Fina Linda!

Fotograf: Christian Ornberg

Nu ska jag skriva på min uppsats tills i alla fall ögonen blir trötta... blir dom inte det så får jag ju i alla fall något vettigt gjort! Smart va? Ibland så!

Puss och godnatt!


59 kommentarer:

  1. Det är så kul att Eric vann! :)
    Jag tycker att det var en väldigt bra final i år & alla artister var fantastiska, alla utom Bengtzing.. hon är bara FÖR mycket, sååå pinsam!
    Heja Eric, vi håller på dig!

    SvaraRadera
  2. Hejsan Molly! Förstår att du var nervös i lördags, men det gick ju bra. :D Och Eric var så himla bra! =D Håller tummarna för honom i Tyskland! Ha det så bra :D
    Kram

    SvaraRadera
  3. Så blir det för alla ibland :) Är så sjukt glad, tror inte du fattar att du och eric fortfarande är tillsammans ni är VÄRLDENS sötaste par hoppas ni ALDRIG gör slut! :D jävla tidning som ska förstöra :s o´puss på dej!

    SvaraRadera
  4. Han var bäst och gud vad söta ni är tillsammans!!!Hoppas jag får träffa er i sommar!
    Ha det bra nu!=)
    KRAAAM!

    SvaraRadera
  5. ohh var fina bilder, men molly kan inte du ha en frågestund en gång i vekan. att du skriver frågestung daks, då får alla fråga något sen svarar du DET SKULLE VARA JÄTTE KUL OCH SNÄLLT KRAM FRÅN KAJSA.

    SvaraRadera
  6. han var sjukt duktig, ni är så fina tillsammans! :')

    SvaraRadera
  7. Galet va underbart att han vann.. ! :)

    SvaraRadera
  8. jag håller med den "anonyma" kan du inte ha en frågestund någon gång?
    det är så mkt man vill veta!

    SvaraRadera
  9. Hej Molly!

    Jag höll också på Eric och han VANN ju så otroligt bra och låten var jätte bra den också! :) Hoppas det går bra för han i Tyskland i maj.

    Den andra bilden du lagt upp är ju bara för underbar på ni två, det syns att ni är lyckliga, trivs tillsammans och älskar varandra! Ni är världens sötaste par! Kraam <3

    SvaraRadera
  10. Jag har hört att Eric väljer Zlatan före dig... Jag säger som Peter Jihde, hur känns det?

    SvaraRadera
  11. Liten tjej i "familjen annorlunda" på tv4 tycker att du ska göra slut med eric, för hon SKA gifta sig med honom när hon blir stor - fast han är nog död eller gammal då så emil på dagis får kanske duga istället.

    http://www.tv4play.se/hem_och_fritid/familjen_annorlunda?title=jag_vill_gifta_mig_med_en_snygg_kille&videoid=1298668

    SvaraRadera
  12. Så himla kul att han vann! Kommer nog gå riktigt bra för honom i Tyskland :)

    SvaraRadera
  13. Jag tycker Erics låt är jättebra! Jag röstade två gånger :)
    Önska han lycka till i Eurovision nu ;)
    Kram

    SvaraRadera
  14. All lycka till er! Ni är båda fantastiska artister och eran kärlek lyser igenom alla bilder :) Är så sjukt avundsjuk på din röst Molly! Har alltid velat kunna tagit toner som dig, men jag får hålla mig till singstar :)
    Hälsa lycka till från mig til Eric!
    Kram

    SvaraRadera
  15. Shit, va vacker du är Molly! <3
    Är även så himla glad över att Eric vann. Helt klart värdig vinnare! Hoppas att du får en awesome dag. Kramar!

    SvaraRadera
  16. Molly , Eric = <3 , ni är så jävla sööta ! :'3

    SvaraRadera
  17. Jag läste en kommentar någonstans igår att ni inte vill pussas framför kamerorna vilket jag tycker är både strongt (det måste ju va jättesvårt att låta bli) och fantastiskt i den bemärkelsen att det är så märkligt hos oss människor att vi gillar att frossa i andras kärlekar.. att man vill se bilder och att vi (eller jag iallafall) vill höra dig prata om Eric, men att ni ändå håller på era integritet eller vad man ska säga. Ni är ju så unga också så jag tror nog det är bra att ni tar det så lugnt som ni känner för framför kamerorna.

    Jag kom att tänka på en sak som jag har reflekterat över tidigare, för kanske ett halvår sen (eller längre sen, min tidsuppfattning är inte den bästa). Och det är att ni påminner mig så mycket om Hanna Hedlund och Martin Stenmarck på nått vis. Att ni har så olika musik, du lugn (hittills iaf) och han kör pop. Men ändå passar så bra ihop (eller kanske just därför?). Martin är ju en flickfavorit, eller kanske för tjejer i högre ålder, tjejer/kvinnor iallafall, men Hanna känner sig trygg med honom vilket jag uppfattar det är mellan er. Vad gäller Martin och Hanna så tycker jag bara är mysigt att se de pussas, inte nått "frosseri". Men de är ju mycket äldre och har varit i "branschen" tillsammans så länge så det (förhoppningsvis) inte finns en massa tjejer/kvinnor som drömmer om att han ska göra slut med Hanna.

    Oj vilken lång text det blev och kanske lite filosofisk? Var nått jag kom att tänka på och reflektera över...
    Kramar till er båda! Ni är så fina tillsammans oavsett hur mycket ni väljer att visa eller inte visar för oss andra. Sen att vi tycker om att ser er tillsammans kanske bara är mänskligt? Eller jag vet inte, men.. som sagt vi (eller vissa av oss) människor fungerar lite märkligt.
    Lite flummigt det låter allting jag skriver, men du kanske fattar ändå? Jag fattar nästan vad jag skriver :P
    Som sagt ville bara få ut det i text... nått jag reflekterat över..
    Kramar igen från Magdalena

    SvaraRadera
  18. Åh. Du ska vara lycklig molly! Du är så vacker och talangfull. + att du har en av sveriges absolut charmigaste och snyggaste killar som hälften av sveriges kvinnliga befolkning suktar efter!

    Önskar dig all lycka

    SvaraRadera
  19. Hälsa gärna till Eric att:
    Han får ett STORT plus för att han inte har massa lättklädda kvinnliga dansare. (och för hela framträdandet i sig)
    Men att det kanske hade varit bra om han varit lite tydligare med vad låten handlar om för honom. Texten kan lätt ge ett väldigt fel budskap annars.

    Din fina pojkvän verkar i alla fall som en go kille, och han känns seriös i det han gör - på rätt sätt. Riktigt duktig och jag tror att det kommer gå toppen i Tyskland!

    (Och du, Molly, är också fantastiskt duktig förstås. Tack för en jättebra blogg!)

    /Elin

    SvaraRadera
  20. Du och eric passa suuuuuuper bra men kan ni inte lägga ut en bild på när ni pussas ?

    SvaraRadera
  21. Hej Molly!Eric var bäst!!Men var hittade du bilderna vill se mer om det går :)

    /Alice

    SvaraRadera
  22. hur länge har ni varit ihop? Ni är såå söta ihop :)

    SvaraRadera
  23. vad söta ni var där tillsammans =) underbart <3

    SvaraRadera
  24. Ska du följa med till tyskland? <3

    SvaraRadera
  25. Kan du inte ha en frågestund?

    SvaraRadera
  26. Jag vart jätteglad när Eric vann=P

    SvaraRadera
  27. Nej men gud vilken söt bild på er, på något vis. Man ser inte så mycket men den var fin i alla fall :)

    SvaraRadera
  28. Först måste jag bara säga att jag älskar din blogg!Den är så himla bra, läser den hela tiden. Eric var ju jätte bra i Lördags jag satt där i tv soffan och bara - ERIC, ERIC,ERIC, ERIC!
    Och så vann han ju! Du har ju lite tur där, han är snygg,bra på sjunga, bra på dansa och massor som inte jag vet men förmodligen du. Ni är också såååå x 100 söta tillsanmans! Gillar att ni försöker hålla förhållandet privat, men man blir ändå på något sätt bara mer nyfiken ;)
    Hare bra!

    SvaraRadera
  29. Eric var sjukt gryyyyyyyyyyym!<3
    Ni är urgulligt tillsammans!:D
    Men Eftersom eric är så sjuukt snygg,så måste nog värdigt många vara avensjuka på dig. Har du någon gång fått en taskig kommentarer om det? :/ (själv skulle jag aldrig kunna göra det!)

    Ni båda är sjukt fina och duktiga, önskar er båda ett stoort lycka till! :D

    SvaraRadera
  30. Han var bäst, ofc! :D Jag var nog säkert lika lycklig som dig när han vann :) Jag skakade och grät under poängutdelningen jag var så nervös! Sedan när han vann grät jag av lycka!

    Han är bäst, och han var värd att vinna <3

    Du och Eric är så söta ihop!!

    SvaraRadera
  31. Hej!

    Erics låt är jättebra (röstade dessutom på den några gånger :), och jag tror (vet) absolut att den kommer klara sig fint i Düsseldorf, från semifinalen till den stora Eurovisionfinalen! Jag ska hålla tummarna för det, då får ju inte vi svenskar rösta, men jag håller självklart tummarna för det som du.
    Kramar till er båda från mig!
    Ni är båda så fina människor, båda är så äkta! :)

    SvaraRadera
  32. Kolla feresten in min fan blogg till eric, & be honom kolla in & kommentera den! :D SUPERGÄRNA! <3

    http://ericsaaade.blogg.se/

    SvaraRadera
  33. ni ser fantastiska ut, röstade som tusan på eric :D

    molly? älskar din klädstil så skulle uppskatta mer outfit bilder :D<33 typ vardagliga <3

    SvaraRadera
  34. Har du sett detta?

    http://www.tv4play.se/hem_och_fritid/familjen_annorlunda?title=jag_vill_gifta_mig_med_en_snygg_kille&videoid=1298668


    Du verkar fått konkurans ;) haha

    SvaraRadera
  35. Jag tror Molly kan va den sötaste tjejen vi har här i Sverige! jag blir lika chockad varje gång jag ser dig Molly! Sjukt avundsjuk på ditt hår med för den delen! Eller hur bra du sjunger! skulle mer än gärna byta liv med dig!

    Jag utbildar mig till stylist och hoppas jag får jobba med dig någon gång! Det vore riktigt kul!

    Grattis till er båda två med :D

    SvaraRadera
  36. Det var så kul att Eric vann, tror att han kommer gå långt i Tyskland :)
    Ni är så söta tillsammans, stor kram till er båda! :))

    SvaraRadera
  37. Så jäkla söt du är Molly!!!!!!:D älskar din klädstil också sjukt snygg! kul när du lägger upp outfitbilder:D Och förresten vet att det var ett tag sen men herregud vad grym du var i veckorevyn!!! Ha det toppen! Kram!

    SvaraRadera
  38. hejhej söta Molly, jag undrar om du har lust att lägga ut lite bilder från LA och melodifestivalen, hade varit jätte roligt att se :)
    Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR din verition av halleluljah! :D

    SvaraRadera
  39. Kan du inte betätta hur ni träffades från början å hur ni blev ett par ? där är säkert många fler än jag som hade velat veta de, snälla ? :)

    SvaraRadera
  40. Hej Molly !
    Kan inte du visa mer bilder på din fransväska ? Skulle bli superduper glad !!! Tycker den är grymt snygg. Gillar du den förresten ? :D


    ÄLSKAR DIG JJJJJÄÄÄÄÄÄÄÄTTTTTTTEEEEEEE MYCKET :D:D♥♥♥♥♥ ( och jag heter också Molly^^ )

    SvaraRadera
  41. Varför lägger du NÄSTAN aldrig upp bilder på dig och Eric tillsammans ?

    SvaraRadera
  42. Förstår att du var nervös, men du vet ju hur bra han är :D
    så det var ingen tvekan om att han skulle vinna ( förmin del iallafall ) <3

    gratta eric ! <3<3

    SvaraRadera
  43. Hej Molly! Vill börja med ett Stort grattis till Eric, och dig såklart!!! Har en fråga (dagens fråga kanske?!), Hur träffades du och Eric? Vem tog första steget osv?! Vet att du inte vill skiva så mycket om er i bloggen men det skulle vara kul att få veta, lite iaf :)
    Tack för en rolig och gladjespridande blogg, kram <3 Du är grym!

    SvaraRadera
  44. Herregud vad söta ni är tillsammans :)
    Så glad att han vann. Röstade flera gånger.
    Hoppas det går bra i Tyskland för honom nu :D

    Kramar Natalie

    SvaraRadera
  45. Erics största fan15 mars 2011 kl. 12:16

    Hejsan Molly Jette glad att Eric Van i år!
    Jag vill bara fråga hur länge du och Eric har varit tillsammans


    Kramar erat största fan (förlåt om jag stavat fel på visa saker är ganska litten)

    SvaraRadera
  46. Jag är så glad för att Eric vann!!!
    Ni är så söta tillsammans <3 Jag älskar att se er tillsammans, ni ser så lyckliga ut då!
    Puss Märta

    Hälsa Eric att vi hejar på honom i Tyskland!!!

    SvaraRadera
  47. hej molly varför lägger du aldrig upp bilder på dig och eric tillsammans eller skriver om at i träffas occ såå ni två är bääst mn bara undrar då får jag uppfattning om att ni aldrig träffas lixom svara på min fråga snälla

    SvaraRadera
  48. Hej Molly!

    Du och Eric är så söta tillsammans! :) Det var bäst att han vann. Önskar all lycka till honom i Tyskland ! Din blogg är förresten jättefin/bra eller hur man ska säga. Jag fastnade direkt! Så förmodligen kommer jag att börja läsa här, du verkar så söt och snäll Molly. :) Och som jag sa tidigare, du och Eric är supergulliga tsm! Jag menar det verkligen. ;) Ni passar bra ihop, Eric snygg och söt, du snygg och söt! Ha en bra kväll, kramar till dig! <3

    SvaraRadera
  49. Stoort grattis till världens bästa Eric Saade! Är så glad att han har vunnit!! Kram Thilda

    SvaraRadera
  50. Heej underbara Molly!
    Du är sååå himla gullig som blir så nervös för hans skull, du verkar utan tvekan vara världens bästa flickvän! :D inte konstigt att ni varit ihop så länge då kanske? ;)
    Vill också säga att det är otroligt fina bilder du har lagt upp! Den andra bilden på dig och Eric till exempel, det bara lyser om er för att ni är så otroligt kära :D vore såå KUL om du kunde lägga upp fler bilder på er tillsammans och få in honom mer i bloggen! Alla vi som läser den skulle tycka det var så himla kul och spännande, de är ju trots allt inte alla som träffar sin pojkvän när de är så unga och de sedan fortsätter att vara tillsammans (ni har väl varit ihop i 4 år eller något?) Det är ju ingen som inte skulle gilla det! :D
    Ha det bäst, du är jätte söt!
    PUSSSS.

    SvaraRadera
  51. Du har blivit dålig på att uppdatera Molly!! Fyyyy ;)

    SvaraRadera
  52. Snygg kille har du du:) och du är snygg du också, men jag tycker att du var ännu snyggare med ljust hår. Hälsa Eric att han äger scenen:)

    Ha det gott!!

    SvaraRadera
  53. molly du måste uppdatera mycket mer , du skriver så bra och har så spännande liv så skriv med snälla du :)

    SvaraRadera
  54. Hej Molly,d var sjukt bra att Eric vann ,han var verkligen en värdig vinnare,låten var verkligen bra,ni är så himla söta tillsammans ni är världens sötaste par i hela världen,älskar verkligen ditt utseende Molly du är så otroligt vacker du passar så bra i alla kläder och älskar ditt hår det är så fint:),älskar din blogg du verkar vara sån gulig tjej! kram Alva<3

    SvaraRadera
  55. Glöm inte ditt nyårslöfte, blogga mera (;

    SvaraRadera
  56. hej Molly!
    Eric ska ju till bergkvara i sommar, ska du följa med då?
    hade varit väldigt kul om du svarade, och gärna som en fråga.
    och eric var bäst!

    SvaraRadera
  57. Hej Molly! Eric var VÄLDIGT bra i melodifestivalen,fast alla var ju det,så vem som helst kunnde ju vinna! ;) men gratta Eric från mej!! ;) kan du lägga in nån video i din blogg förresten,typ när du säger vad du har gjort,eller sjunger,elr bara pratar omk något,visar ditt rum,dansar,jaa vad som helst,skulle vara roligt! ;)) KRAAAM ELIN! :)) <3

    SvaraRadera
  58. Ååh känner precis igen mig, var med om precis samma sak, men då min pappa som tävlade... Den känslan att inte kunna göra något är sjukt jobbig. Men när det går bra blir man helt otroligt glad, typ som en urladdning...
    Hoppas Eric vinner nu!
    Kram

    SvaraRadera