tisdag 12 april 2011

SVAR PÅ FRÅGOR

ÄNTLIGEN KLAAR!

Finaste! Oj vad jag har suttit länge med de här frågorna! Men nu är de äntligen klara! Tyvärr kunde jag inte svara på alla, men hoppas ni i alla fall får svar på något ni undrade! (Ps. lägg märke till de snygga kategorierna jag knåpat ihop! :P)


LIVET :

Vad inspirerar dig & ger dig din positiva inställning & energi?

Oj, hur ska jag säga det här utan att det låter klyschigt…

Jag stannar ganska ofta upp och tänker på allt jag är glad och tacksam över i mitt liv. Det är så ofta man fastnar i att älta det som är negativt och jobbigt. Sedan försöker att tänka att inget är omöjligt om man bara gör sitt bästa. Självklart går det inte alltid som man hoppats, men då försöker jag tänka att det finns något positivt med även allt negativt som händer. Att man måste ha sina "dippar" för att sedan kunna nå "toppen" och njuta av det.

Sedan blir jag väldigt inspirerad av drivna, glädjespridande personer. Ni vet sådana personer man kan sitta och snacka med i några minuter och sedan känna att man är stålmannen som kan göra fred på jorden hur lätt som helst.

Det jag är mest nöjd med att jag kommit fram till nu på senare tid, är att jag inte längre orkar lägga min energi på det som får mig att må dåligt. Jag umgås inte med energitjuvar och ödslar inte tid åt att ha må dåligt över något i det förflutna. Jag försöker tänka nuet och framåt!


Kan du visa en bild på din som 15 år gammal?

Absolut!

Sommaren mellan 8:an och 9:an.

Från balen i nian.


Hur såg du ut när du var liten?

Ungefär såhär:


Hur tycker du att det ska bli att flytta hemifrån?

Det ska bli jättespännande, jätteskönt och jättesorgligt. Eller inte jättesorligt kanske, men sorgligt. Kommer sakna att inte ha mina syrror omkring mig varje dag som smyger in och lånar en massa kläder ur min garderob utan att fråga, att Mimmi tar jättelång tid på sig inne på toaletten på morgnarna och att Frida skriker på mig när jag sjunger för högt… men från lägenheten tar det egentligen bara 20 minuter från dörr till dörr hem till min mamma så det är ju bara att åka hem till dom en stund när jag saknar dom (Eller om vi inte orkar laga mat…:P).


Vad ska du göra efter studenten?

Satsa på musiken, mitt företag och bloggandet till 100%. Åh vad jag längtar!


Vilken är din favorit årstid?

SOMMAREN! Utan tvekan!


Är du född och uppvuxen i Stockholm?

Japp! Jag är Stockholmare till 100%. Fast folk brukar konstigt nog säga att det låter som att jag kommer från Närke när jag pratar…. (?!). Jag ÄLSKAR dialekter så jag tar det nog som en komplimang (även om jag inte vet hur just "närke-dialekten" låter..)


Tror du att du kommer att vara duktig på att städa osv nu när du flyttar in i en egen lägenhet?

Jag tror att jag kommer vara superduktig till en början, men sedan kanske bli lite slappare. Men jag ska verkligen försöka hålla ordning! Tricket är att ta lite i taget, hela tiden! Sedan tror jag att när man har en fin lägenhet som verkligen är bara ens egen, så tror jag att man kommer behandla den lite som sin bebis.


Har du något favoritfik i Stockholm?


Nja, jag måste faktiskt säga att jag ALLTID har problem med att komma på bra fik när man väl ska gå och fika. Det brukar liksom bli det närmaste… Men ni får gärna komma med förslag!


Vad är det absolut bästa v.s. sämsta i ditt liv just nu?

Det bästa är nog att det bara är fyra dagar kvar till flytten… och det sämsta är att jag har fyra inlämningsuppgifter och två prov kvar den här månaden...


Vad är det galnaste du gjort?

Oj, jag har gjort en massa galna saker i mitt liv! Jag gillar att utmana mig själv och vara lite allmänt galen. Men, jag skulle nog ändå säga att hoppa fallskärm.


Jag undrar vad som enligt dig är de absolut viktigaste med en vän och en livspartner?

Att man har kul ihop, att man kan lita på varandra, att man verkligen bryr sig om varandra - inte bara på ytan.MUSIK:

Vilket av alla dina framträdanden är du mest nöjd med?

- Oj… jag måste nog säga att det jag är mest nöjd med är hela Let's Dance eftersom att jag ALDRIG NÅGONSIN trodde att jag skulle komma levande ur det…

Det sånguppträdande jag är mest nöjd med… hm… kanske någon gång när jag gjorde Gabriellas sång på Diggiloo-turnén år 2007?


Vad ska du göra i sommar?

- Jag ska först och främst ta studenten och vara ledig i några dagar i samband med det. Sedan ska jag ta körkort och åka ut på en mindre turné. I slutet av sommaren åker jag till Spanien och bor hos en barndomskompis en vecka. Sedan ska jag försöka hinna vara så mycket som möjligt med familjen på mitt landställe på Öland.


När kommer det släppas en musikvideo?

- I samband med nästa singelsläpp. Egentligen var tanken att den skulle släppas innan sommaren, men nu har vi skjutit upp det till hösten eftersom att det kändes för stressigt!


Skulle vi vilja vara med i melodifestivalen igen ?

- Hela melodifestival-cirkusen var så sjukt rolig så det gör jag gärna om någon gång i framtiden. Men det måste vara rätt timing och rätt låt.


Har du några tips på saker man ska tänka på när man skriver låtar?

- Något som hjälper mig, är att hela tiden försöka se låtskrivandet som "salva för själen". När man är stressad eller har prestationsångest är det jättesvårt att prestera. Men när du har inspiration, en härlig känsla eller kanske en liten melodislinga, får du låta känslan föra dig vidare. Sedan är det väldigt viktigt att inte vara för självkritisk, utan faktiskt lita på din förmåga. Ett sista tips är att alltid försöka skriva klart låten även om du fastnar. Annars hänger det över dig och det känns som att du bara har en massa oklara idéer som ligger och stör dig.


Vart ska du sjunga i sommar?

Planen för sommaren är långt ifrån klar, men jag lovar att den kommer upp på hemsidan så fort det närmar sig. Men ni som bor i närheten av Leksand får gärna komma och lyssna på mig när jag spelar där den 30:e April. Håll utkik efter mer info!


Om du inte varit sångerska vad hade du velat jobba med då?

Om du hade frågat mig som liten hade jag sagt att jag hade velat bli Pochahontas. Nu tror jag nog att jag skulle vilja jobba med något som ändå tillhör entertainment-branschen. Som typ att vara programledare, skådespelare, skribent för någon tjejtidning… Eller varför inte bloggerska på heltid?


Är det inte lite jobbigt ibland med fansen?

- Det är aldrig jobbigt så länge personen ifråga är trevlig, och mina fans är ju världens bästa, sötaste och snyggaste fans! Det är alltid kul när folk kommer fram och pratar! Däremot kan det finnas mer eller mindre passande tillfällen. T.ex. när man står i duschen på gymmet kanske inte det är superkul… eller när man springer till ett flyg som ska lyfta inom några minuter. Men det är väldigt sällan sånt händer.SKÖNHET & MODE:


Hur förvarar du alla dina fina smycken,smink?

- Just nu är tyvärr allt i en enda röra! Har säkert tio olika necessärer och smyckeskrin, men jag har beställt ett stort som ska komma lagom till flytten. Visar bilder då!


Vad använder du för Parfym?

- Nina Riccis röda apple. Har haft den i flera år och kan liksom inte byta till något annat. Har inte hittat någon annan parfym som känns "jag".Vad använder du för shampoo och balsam?

Biolage hydrating therapy.Har du något bra tips på en primer för foundation?

Jag gillar personligen inte primer för foundation eftersom att huden känns så fet, men ett tag använde jag mig av Make Up Stores variant och tyckte den funkade jättebra. Älskar deras primer för ögonen!


Vad är hemligheten bakom din vackra hy?

- Tyvärr har jag inget hemligt superknep att bjuda på… jag antar att jag bara haft en väldig tur, för jag tar verkligen inte hand om min hy som jag borde. Men, en bra grej är väl att jag endast använder mineralpuder. Både puder och solpuder kommer från I.d. Bare minerals. Det passar min ganska torra hy.


Vart brukar du köpa dina smycken på mer än "Items by Johanna" ?

- Jag har två favoritmärken när det gäller smycken. Både Items By Johanna och även ett märke som heter "U" eller "U - it's you". Det borde ni verkligen kolla in!

Jag och Eva Personne som designar smyckena från U.


Vilken är din naturliga hårfärg?

- Typ råttfärgat mörkblond… Inte speciellt vackert!


Hur lång är du?

- Ca 1,68 m.


Vilka/vilken är dina favoritaffärer att shoppa i?

- VILA, Hm, Topshop och Zara.


Hur gjorde du så att ditt hår blev så långt?

Just nu har jag extensions. Jag hade långt och tjockt hår för några år sedan, men sedan började jag styla mitt hår med värmetänger och hårprodukter varje dag + att jag började stressa mycket mer. Detta ledde till att jag tappade nästan halva mitt hår! I vintras var håret superslitet, så jag valde att klippa det kort - men trivdes inte alls! Därefter satte jag i riktiga extensions och trivs nu jättebra! Jag är verkligen en hårmänniska som hellre fixar håret än sminkar mig, så därför är jag väldigt mån om att trivas med mitt hår.

Jag i kort hår i vintras.


ERIC:

Som jag skrivit innan så svarar jag inte på för personliga frågor om Eric. Men nu har jag valt ut några frågor som inte känns för personliga och som jag redan svarat på i tidigare offentliga sammanhang.

Varför skriver inte du så mycket om eric på bloggen? / Varför väljer ni att ha ett privat förhållande?

Jag och Eric har tillsammans bestämt att får vår egen skull inte dela vårat privatliv med offentligheten. Vi vill inte att det ska stå en massa lögner om oss i skvallertidningarna var och varannan dag och det enda sättet att hålla dom på avstånd är att inte svara på några frågor alls. Detta gör vi som sagt för vår egen skull.


Hur träffades du och Eric?

Vi sjöng en duett tillsammans i Idrefjäll och blev kära i varandra under den resan.


Hur länge har du o eric varit tsm?

- Om bara några dagar har vi varit tillsammans i 4 år.


Har du upplevt mycket avundsjuka från Erics fans?

- Jag måste säga att jag faktiskt blev jättechockad dagen efter att han var med i melodifestivalen förra året. Nästan alla tonårstjejer tittade snett på mig på tunnelbanan och helt plötsligt skapades det hundratals hatsidor om mig på internet. Men som tur är så är det väldigt sällan jag stöter på det i verkligheten. Sedan är ni så stöttande att jag inte alls tar åt mig.FAMILJ:

Har du bra relation med dina systrar ?

- Faktiskt jättebra! Självklart så tjafsar vi ibland, men de är och kommer alltid att vara mina två utav mina bästa vänner. Med dom kan man vara 100% sig själv - dygnet runt, och oavsett vad som händer så kommer vi alltid finnas där för varandra. Jag är så sjukt glad och tacksam över att jag har dom!


Kan du berätta lite om dina systrar? Hur går det för dem med musiken, vad läser dem på gymnasiet?

- Just nu tar dom det rätt lugnt på musiksidan och fokuserar på skolan och kompisar. De är ju fortfarande så unga! Frida går också på Rytmus på sånglinjen. Mimmi har precis sökt olika gymnasium, så inget är säkert än, men det känns som att även hon lutar åt Rytmus.


Har någon av dina systrar någon blogg?

- Nej. De som finns är fejk. Samma gäller bilddagboken. Varken Jag, Frida eller Mimmi har det.


Har du haft några husdjur ? I så fall vilka djur ?

- På pappas sida har vi en katt som heter Måns. Tidigare har jag haft åtta marsvin och sex hamstrar…SKOLAN:

Vilken linje du går på?

- Rytmus singer/songwriter-linje. Trivs som fisken i vattnet!


Vad gjorde du för projektarbete i skolan?

- Jag gjorde det i samband med en av låtskrivarresorna till USA, och intervjuade folk i branschen och skrev om skillnaden mellan att vara artist i Sverige respektive USA. Sjukt intressant!


Vilka betyg gick du ut med i 9an och kommer du att gå ut med nu efter gymnasiet?

Jag har alltid varit en riktig pluggis… jag klarar liksom inte av att lämna in något som jag inte är 100% nöjd. Så i nian gick jag ut med alla MVG. Men jag kan säga er att det var både blod, svett och tårar som låg bakom. Nu i gymnasiet vet jag inte exakt, men det känns ändå väldigt bra. (Hoppas nu inte att jag fått er stressade, som sagt, jag har alltid varit lite av en pluggis och prioriterat skolan. Men så länge man gör sitt bästa och även kan prioritera annat som gör en glad så tycker jag att man borde vara nöjd!)ALLMÄNT:

Läser du alla dina kommentarer?

- Japp. Varenda en.


Kom du fram till någon bil eller märke? Och hur går det med körkortet?

- Tyvärr så blev hela körkortsgrejen lite pannkaka i höstas. Jag trodde nämligen att jag skulle kunna göra det vid sidan av skola och allt annat, men jag märkte att jag inte alls hade tiden som krävdes. Dessutom kom snön så tidigt så jag hann inte. Men jag ska ta upp det igen nu till sommaren! Tror att en intensivkurs funkar bäst för mig så att jag kan fokusera på det till 100%


Vilka typer av filmer gillar du?

- Jag älskar nästan all typ av film! Förutom riktigt billiga skräckfilmer som bara innehåller en massa blod och äckel… Måste jag välja något så är jag svag för lite romantiska filmer som man får gråta till, eller riktigt genomtänka filmer med ett starkt budskap som man liksom går runt och tänker på i flera dagar efteråt.

Talar du några fler språk än svenska och engelska ?

- Jag kan även göra mig förstådd på Spanska. Men jag pratar inte flytande direkt… och jag har svårt att förstå om någon pratar för fort:P


Har du fortsatt dansa lite efter att du var med i Let's Dance?

- Jag hade verkligen önskat att jag gjort det, men jag har inte hunnit. Funderar på att ta upp det ordentligt nu när skolan slutar!


Kommer du visa din nya lägenhet sen när den är klar?

- Tyvärr inte. Jag kommer kanske visa vissa utvalda delar, inredningstips mm, men jag känner att det är lite för privat.


Drömresemål?

- Just nu drömmer jag om att resa till Thailand… har aldrig varit där och alla säger ju att det är BÄST!ROLIG INFO:


Vad vill du inte ha på en pizza?

- Haha vilken kul fråga… bajs? Näe nu var jag barnslig. Leverpastej kanske? Eller grus? Vore ju inte heller så trevligt.


Vad heter du i mellannamn?

- Okej… nu får ni lova att inte skratta! Jag heter Molly My Marianne Sandén.


Vart äter du helst, Macdonals eller Burger king?

- Den perfekta kombinationen vore hamburgare från Donken och pommes från Burger King.


Vad gör du helst en sommardag?

- Tillbringar den med mina vänner på stranden på Öland. Och äter en massa glass!


Har du någonsin varit rädd för tandläkaren?

- Näe, faktiskt inte. Min tandläkare var alltid jättesnäll och gav mig fina klistermärken…


Har du någon dold talang?

- Jag kan göra roliga plopp-ljud med munnen och "darra" med ögonen (aha svårt att förklara!).


Team jacob elr team edward?

- Nu kommer väl halva Sverige hata mig, men jag måste nog säga Jacob… har alltid varit svag för brunögda mörkhåriga killar;)


Beskriv dina fans med 3 ord!

- Tre ord är alldeles för lite! Knappt att 30 räcker!

Söta, omtänksamma, kloka, roliga, peppande, snygga, knäppa, galna, uppmuntrande, starka, mysiga, knasiga, fina, begåvade, unika, sköna, gulliga, smarta, vackra, tålmodiga, trogna, pålitliga, fantasifulla, coola, fantastiska, läckra, trevliga, gosiga, underbara, BÄST!54 kommentarer:

 1. Jag heter också Marianne i efternamn <3

  Tack för alla svaren finaste och sötaste Molly! Du är bara bäst! <3

  SvaraRadera
 2. Kul att få reda på mer om dig :) jag är också med i team jacob, så jag hatar dig iallafall inte.

  SvaraRadera
 3. Tack för alla svaren! (: Förstod att det tog lång tid!

  SvaraRadera
 4. Sista svaret på min " fråga " , rös jag bara.
  Du är allt det där bajsis ! :D
  Visst fint namn ? :d
  Mohaha :D ( elakt skratt )

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du svarade på frågorna så snabbt=) så kul ska se sveriges mästerkock nu:) rkaaam
  eva

  SvaraRadera
 6. Tack för alla svaren Molly!!! Jag ska genast ta och köpa det schampot som du har! Ditt hår är så fint och då kanske mitt hår också kan bli det?!

  Haha, vi har nog märkt att du är svag för killar med bruna ögon och mörkt hår <333 Sötnos, du é ;)

  Kraaaaam Märta
  PS. Jag älskar verkligen dig Molly

  SvaraRadera
 7. Hej Molly! Väldigt gulligt av dig att lägga så mycket tid och kreativitet på oss läsares frågor :)

  SvaraRadera
 8. Tack för alla jättebra svar Molly!! <3 :)

  SvaraRadera
 9. Håller med dig Molly team Jakob ska det vara :)

  SvaraRadera
 10. Inredningstips låter ju kanon, det är anledningen till att jag vill se andras lägenheter/hus. Jag själv har ganska nyligen flyttat hemifrån så kan alltid vara kul att få lite tips :)

  SvaraRadera
 11. Vad roligt att få veta lite mer om dig! Du är så otroligt fin om jag skulle beskriva dig så skulle jag ge dig alla de sakerna som du skrev om oss (dina fans). Men jag skulle lägga till sak!
  1: Du är VÄRLDENS BÄSTA förebild!
  Du är helt enkelt den finaste människan i världen! Jag vet det lät lite smörigt men jag ville bara att du skulle få veta! Puss och kram <3333

  SvaraRadera
 12. vart på öland är du på sommaren? jag bor nämnligen där :)

  SvaraRadera
 13. Hej!
  Du skrev ju att du hade fått sneda blickar och internetsidor mot dig efter att Eric var med i mello... Men jag tycker att du ska se det som ganska positivt ! :) Självklart är det ju inte så roligt men om du istället för att se det negativt ser det som att du vet att Din kille verkligen har lyckats och att folk verkligen vill vara som du så kan det bli mindre jobbigt :) Jag tycker du ska ta det som en komplimang ! :)
  Himla kul att du svarade på så många frågor !! :D
  Kram

  SvaraRadera
 14. Hejsan! Måste bara säga att jag tycker du är sjukt cool och din blogg är grym. Det jag undra är: Är du och Eric förlovade? Jag läste det på en hemsida och undrar om det stämmer? Skulle bli jättetacksam för svar!
  Kram :)

  SvaraRadera
 15. tack för svaren! ♥ hoppas verkligen verkligen VERKLIGEN vi ses i sommar!

  många mega kramar!

  SvaraRadera
 16. Tack för att du svarade på min fråga om du tror att du skulle vara duktig på att städa o.s.v! Inte världens roligaste fråga haha, men jag blev jätteglad att du svarade! Och du ska veta att DU är bäst i världen och du är en såå stor förebild för mig, verkligen! När det gäller pluggandet t.ex, så kan jag läsa på din blogg att du pluggar och då får jag motivation till att också göra det. Eller när du skriver att man ska tycka om en själv som man är, det har jag verkligen tagit åt mig och tänker på det varje gång jag tvekar!
  TACK Molly för att du är du!
  Kramar från Olivia

  SvaraRadera
 17. Jag tycker Jacob e snyggast men jag håller ändå på team Edward eftersom jag läst alla böcker :) i böckerna är det självklart (enligt mig) att Bella ska vara med Edward.

  och faktiskt, om Taylor Lautner spelade Edward och Robert Pattinson Jacob, tror jag nog fler skulle hålla på team Edward. Det är bara för att Taylor e så snygg :P
  eller?

  SvaraRadera
 18. Åh, det var roligt att läsa svaren :)

  SvaraRadera
 19. Kul att du svara på frågorna så snabbt :)
  Är du och Eric förlovade? :) läst det, men vet inte om det stämmer. Lycka till med flytten, studenten och körkortet och allt annat! :)
  Kramar! Ta hand om dig :)

  SvaraRadera
 20. kul med svaren =) och även om halva hatar dig - resterande halvan håller med dig om team jacob ;P däribland jag =D

  SvaraRadera
 21. Haha, Gud va roligt att läsa igenom alla frågor o svar..! :)

  btw. Du kanske har underbara fans, Men det är bara för att du själv är underbar och är en ritkgt bra förebild!

  Kramar!

  SvaraRadera
 22. tack gulliga du för alla dina komentarer och svar. Ett litet tips, kan du inte göra fler låtar typ keep on (moving) du gör den superbra och det är lite i tiden...med den typen av låtar...var kan jag ladda eller köpa den? kram
  glad du finns du berikar min musik :)

  SvaraRadera
 23. Åh, jag blev så GLAD när du hade tagit dig tid och svarat på frågorna jag tänkte YES !!! Egentligen tänkte jag gå och lägga mig på häng gång men kunde inte låta bli att inte kolla din blogg. För vad du än skriver blir jag så glad vet inte varför men ;D
  Idag har det verkligen varit en tuff dag. Två nationella prov (fysik & engelska uppsats!) Jag har varit nervös hela dagen. Och mina kompisar hållde på att de fick VG blablabla.. medans jag och några kompis till satt nästan och grät för vi antaligen inte kommer få Godkänt.För de har redan sagt att vi inte kommer få godkänt. Uppmunttrande! Jättekul! Man känner sig helt värdelös....

  Tack, för du är en sån underbar människa som uppmunttrar en !

  Ännu en gång önskar ja att jag var som du !
  Kärlek till dig och Eric ! <3333

  SvaraRadera
 24. Grattis till dig och Eric! :)

  SvaraRadera
 25. Halloooooj! :D
  Haha, jag har oxo råttfärgat hår, inte kul ALLS! Meeeeeeeeeeeen jag håller med dig, GO JACOB! Brunögda mörkhåriga killar faller jag lätt för... ^^

  SvaraRadera
 26. HAHAHA! jag trodde jag var ensam om att både kunna darra med ögonen och roliga plopp ljud med munnen! skönt att det finns fler som inte är helt normala som jag ;D ha det bra tjejen!

  SvaraRadera
 27. Tack för svaren Molly!
  Du är min största förebild och min största idol. <3
  LOVE!!

  Puss o kram Linda

  SvaraRadera
 28. Molly :) Va roligt att läsa frågorna och svaren! Det märks att du är en person som gör saker väldigt noga och ordentligt. Sååååå kul att läsa :D Jag kan fortfarande inte riktigt släppa hur coolt det är att du var med i det där debattprogrammet. Du är BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST.
  Heja, Heja, Heja Molly!!!
  Kram från Magda

  SvaraRadera
 29. du är min största förebild
  vad synd att inte frida och mimmi har blogg
  kan du tjata lite på dom ???????

  SvaraRadera
 30. shahad :) eric´s största fan! ;)14 april 2011 kl. 17:37

  heej :)
  tack för alla svaren!
  aaa.. du... jag hatade dig också i början för att du var ihop med Eric men sen så blev jag skiiiiiit kär i Eric och nördade han och alla videon och allting och jag är fortfarande skiiiiiiiiiit kär i honom jag blir det mer och mer för varje sekund som går men jag är så jävligt kär i honom så att om han är glad så är jag det! Molly, du är riktigt söt tjej och har en sånn tur att ha en sånn underbar pojkvän! jag önskar er all lycka!
  /en 12 åring tjej som heter Shahad och är Eric Saades största fan! <33
  Ta hand om dig och Eric!
  Puss ♥

  SvaraRadera
 31. Tja
  Molly bra att du är lite privat tidningarna har inte med att göra vad du gör och inte om Eric häller så hål lägenheten hemlig och berätta inte för fans om din Facebook bara dina vänner och familj.
  Ha det bäst älskar dig kram.

  SvaraRadera
 32. Kul med så många svar =)
  Tänkte fråga om en sak, du klär dig alltid så fint och jag gillar att bli inspererad av dina outfits så jag undrade om inte du kunde göra en kategori där du samlar dina outfits :)
  Kramkram

  SvaraRadera
 33. Så du faller för mörkhåriga killar med bruna ögon...gillar du erics ögon elr jacobs mest?
  vore kul o veta...//Sofie

  SvaraRadera
 34. GO TEAM JACOB!!! :D

  SvaraRadera
 35. shahad :) eric´s största fan! ;)15 april 2011 kl. 19:13

  hittills har jag sätt ungefär 6 artiklar om dig och Eric i varje tidning jag har sätt!
  haha... har fått ett bra antal med bilder på Eric så nu har jag 198 bilder i mitt rum! ;)
  hade 187 innan men klippte ut några bilder nyss!
  fast jag har ännu mer i skolan i min bänk!
  totalt har jag 23 bilder iskolan på eric!
  haha! hälsa han från shahad! ;)
  Ta hand om dig och Eric!
  Puss & Kram♥

  SvaraRadera
 36. va söt du var när du va liten :)

  SvaraRadera
 37. Hej Molly!
  Jag undrar om du, Frida eller Mimmi har lust att medverka i ett inlägg i min tv-blogg där jag har börjat med en ny kategori? :)
  Kul om någon av er svarar!

  tvminnen.blogg.se@gmail.com

  SvaraRadera
 38. du sjunger jätte bra Molly! ;)
  din blogg är bäst! :D

  SvaraRadera
 39. Hej jag har ännu några frågor: 1.kan du inte visa bilder från er nya lägenhet
  2.när far nu till düsseldorf
  <3 : Madde

  SvaraRadera
 40. Läste frågan om du fick mycket avundsjuka från Erics fans, och ville bara kommentera det. Jag älskar Eric och är ett jättestort fan av honom, träffade honom för två år sedan genom FRIDA,vet inte om du hört om det, men alltså innan han blev känd och har följt hans karriär i flera år. Jag ser själv många fans som "hatar" dig, men ville bara säga att jag är ett av Erics fans som faktiskt tycker om dig, du är fantastisk duktig, och även om jag kan vara lite avundsjuk på dig som har en så fantastisk pojkvän (han var så snäll när vi träffades) så är jag ändå jätteglad för er skull. Det är ju inte precis så att jag skulle ha någon chans om ni gjorde slut, haha. Så strunta i alla omogna fans som är taskiga mot dig, för du är så duktig!

  SvaraRadera
 41. Heej Heej Molly . Jag har läst och läst din blogg när du har gjort uppdateringar och jag älskar din blogg . jag har också en blogg och den går det ej bra med men om man kämpar så blir det väl bra ? På bilden av dig när du var 15 år var så himla fin på dig . Önskar att jag var mer som du , långt hår fint ansikte :) medans jag är en mobbad tjej med bara några vänner . Tycker det inte var snällt av dom att vara dumma mot dig när ni blev ihop . men du förtjänar honom tycker jag . Men hoppas du kan besöka min blogg <33 skulle betyda mycket för mig .
  Mvh // Paulina

  SvaraRadera
 42. Närke dialekten pratar mycket med Ä och inte med E som i stockholm och så gnäller man mycket,
  jag tänker bonde språk! Hahah
  Jag är från närke men pratar absolut inte som en bonde men de är det jag tänker på ^^
  Kram Molly

  SvaraRadera
 43. hahah min kusin kan också darra på ögonen!!

  SvaraRadera
 44. Åh, jag kan också "darra på ögonen", som du uttrycker det!
  Jag vet inte så många som faktiskt kan det. Kul :)

  SvaraRadera
 45. HEJ! ville bah säga att det är fel av dom som kollar snett på gör fel bah för du e tillsammans me deras idol! de e Lågt! XP det va typ de ja ville säga... XD hehehe kram <3

  SvaraRadera
 46. Sandra Eriksson15 maj 2011 kl. 16:37

  Hej Molly! Du är så sjukt underbart söt och verkar vara en otroligt fin person.

  Du skrev ju att du brukar köpa dina smycken från U its you. Tänkte bara nämna en annan sida med fina smycken, Jujujewels.eu
  Hon som gör smyckena är min faster (Ulrika) och det var även hon som startade märket U its you innan hon sålde det till Eva och startade det nya märket JuJu. Det är samma stuk på smyckena så där tycker jag du ska kika in om du har lust & tid. Otroligt fina smycken ;)

  Du får ha det bäst och kom ihåg att du är värdefull!

  SvaraRadera
 47. Hallå där! Har läst att du vill åka till Thailand.. Men jag kan rekommendera Karibien! Jag var nämligen där på kryssning i två veckor på vintern och det är det bästa som jag någonsin har gjort! Så om du har chansen att åka dit, gör det! Vill också säga att du sjunger otroligt bra! Lycka till :)

  SvaraRadera
 48. Jag kommer ihåg när du var i stortorp ( i trångsund) och jag träffa dig där och fick din autograf :) och då sa jag att jag hette Gabriella och då pratade du om att du hade sjungt Gabriellas sång och sa att du tyckte det va en jätte fin låt och att du älska den ! :) kommer aldrig glömma.. :) kramis hoppas du mår bra !<3

  SvaraRadera
 49. Hej Molly, visste inte riktigt vart jag skulle skriva men här får det bli!
  Jag är en tjej från Göteborg och ska upp till Stockholm nu på Onsdag till söndag och jag måste bara fråga vad ska man göra för att uppleva det mesta av staden? Vart ska man gå? vart är Shoppingen som bäst och vart ska man liksom hänga?! Du har säkert många bra tips, du kan väll svara så fort du kan ;)
  Tack på förhand // Carro

  SvaraRadera