torsdag 5 maj 2011

Dagens tabbe

Har alltid gillat fyrkantiga tallrikar (eller Plates om man känner för att vara lite internationell) och slog därför till på en hel uppsättning lagom till att vi flyttade. Men så kom mamma glädjedödare och varnade oss och sa: "Det där kommer bli så jobbigt! De kommer inte få plats på ett runt bord och de kommer inte få plats i diskmaskinen."

Men! Allt har funkat toppen! Fram tills idag...De snurrar inte ens runt i micron! Sjukt ovärt!!!

Nu kommer snart några vänner hit för att fixa sig innan kvällen skiva. Tack för alla fina förslag förresten! (Haha, Ninja turtles är min senaste favorit!)
Jag tänkte faktiskt inte säga vad jag har valt, utan visar istället en bild sen när jag är utklädd och klar så att ni kan gissa!


Puss

-- Bloggar från iPhone

6 kommentarer:

 1. Hehe, otur med tallrikarna... Men sånt e livet så nästa gång får du tur i stället :)

  SvaraRadera
 2. Själv var jag både obelix med sten,hund och allt (inkl. kudde på mage och bak) samt Rafiki (apan i lejonkungen) på två olika studentskivor förra året.
  Båda gick hem som bara den, haha:D
  Jag vann t.o.m förstapris för mina utklädnader!

  Hoppas du har en kul kväll, och ta vara på alla dagar under studenten!! Det går så sjukt fort de sista veckorna. Kram :)

  SvaraRadera
 3. Hihi, stackars er (att tallrikarna inte får plats, menar jag)!!! Men jag måste säga att tallrikarna var grymt snygga <3
  Hoppas att du får en bra kväll!!!!!!!!!!!!!!?

  SvaraRadera
 4. Hej Molly du är min förebild och jag tycker att du är super bra på det du gör,hälsa Eric. Kram Evelina B-)

  SvaraRadera
 5. Jag älskar sådana tallrikar! Har oxå en ippsättning och samma bekymmer med micron. Men det är värt det för alla beundrar dem :)

  SvaraRadera
 6. Mig stör det inte att det inte snurrar :) vi kan byta har en hel uppsättning oanvänd servis med RUNDA tallrikar :) erbjudande bara för dig!

  SvaraRadera