lördag 7 maj 2011

Gröna Lund

Finaste! Jag, syrrorna, syrrans pojkvän och Emil har precis åkt Insane på Grönan! Sjuukt kul! Men den var alldeles för kort! Nu ska vi skynda iväg till den nya... ja, saken. Twister hette den tydligen. Återkommer med en recension senare.

Pusss


-- Bloggar från iPhone

24 kommentarer:

 1. ÅH vad avis jag är att ni är på grönan!! vill också :D rekommenderar du Insane för dom som e höjdrädda? jag älskar berg och dalbanor men höjder är jag så fruktansvärt rädd för! fast har åkt katapulten fyra gånger och extreme massvis med gånger så jag borde ju klara det tycker man :P ska försöka våga mig upp i sommar!

  SvaraRadera
 2. Vilka är det på den sista bilden, mer än du?
  Tacksam för svar i bloggen. Kram<3

  SvaraRadera
 3. Åhhh! Jag vill också va på Grönan idag! Så fint väder och alla roliga attraktioner...Men Molly! kan du inte filma lite från dagens besök på Grönan!?:)<3
  Puss&Kram!

  SvaraRadera
 4. Ha så kul hälsa dom andra:-) Kram Evelina

  SvaraRadera
 5. En sak som skulle vara jätte kul som du kunde göra sen när du får tid är att visa hur du sminkar och fixar håret till vardags :)

  SvaraRadera
 6. Är du och Eric ihop? :)

  SvaraRadera
 7. Har mimmi pojkvän?

  SvaraRadera
 8. Gud så roligt! Kram Thilda

  SvaraRadera
 9. Killen till vänster är väl Emil, typ Mollys kompis eller nått och tjejen i mitten är Mimmi, Mollys yngsta syster! :)

  SvaraRadera
 10. Mysigt!!!!! Hälsa som andra <3
  Ska du åka till Tyskland när Eric tävlar?
  Kram Märta

  SvaraRadera
 11. Hahaha!!! Du har säkert redan sett det här, men om du inte har det, kolla in! :-)
  http://youtu.be/fyN_t-_wf7Y

  SvaraRadera
 12. Haha, har du sett denna videon? ;) för jävla rolig! HAHAHHA. "av molly gör jag mos!"

  http://www.youtube.com/watch?v=fyN_t-_wf7Y&feature=youtu.be

  KRAM PÅ DIG, hoppas ni hade det kul! (:

  SvaraRadera
 13. hej molly, först och främst vill jag bara säga att du är sjukt fin, du har typ min drömkropp. men iallafall, jag undrar hur man gör kategorier på bloglovin. mycket tacksam för svar, kram!

  SvaraRadera
 14. Hej Molly!

  Har Eric Facebook?? Om man söker på honom på facebook så kommer det upp en sida, men är det verkligen hans?? Förlåt att jag tar upp honm eftersom du helst inte vill skriva om honom i din blogg..
  Ha det Bäst!

  SvaraRadera
 15. Visst gjorde vell Mimmi rösten till Annika i Pippi - ett äventyr på is?

  SvaraRadera
 16. vad lika du och mimmi är! :)

  SvaraRadera
 17. varför måste du "godkänna" omentarerna först? förrut hade du inte så? tacksam för svar i bloggen!

  SvaraRadera
 18. vad har härn ellen? varför bloggar hon inte mer?

  SvaraRadera
 19. Molly, jag vill bara tacka dig för jag "inspireras" eller hur man ska säga, väldigt mycket av dig och din kropp. Du har jättefin kropp tycker jag, inte för smal och inte för tjock, du äter hälsosamt och du svälter liksom inte dig själv. Jag har länge hatat min kropp för att jag kanske väger lite mer än mina kompisar, men jag har mycket kurvor och så. Jag är inte tjock, men kanske lite mullig men jag brukar få mycket komplimanger för min kropp, att jag har fina kurvor osv. Ibland får jag för mig att svälta mig för att bli smal , då gör jag det, och äter verkligen inget. Och samtidigt så tränar jag nästan varje dag (jag spelar fotboll i ett damlag, ca 4-5 gånger i veckan) och då måste man äta, man blir jätteblek och orkar verkligen inget annars. Jag vill bara säga, tack för att du finns och det viktiga : SLUTA ALDRIG ÄTA. Inte för att du tänkte göra det haha, men du har jättefin kropp och den mår bra, till skillnad från anorexi-tjejer med size 0, ja du fattar!

  SKulle va jättekul om du tog upp denna kommentar i bloggen, och skrev ett svar till mig. För frågan är: Hur ska jag sluta ta åt mig när folk kallar mig tjock..? jag är inte tjock men jag har liksom inte size 0 som alla modeller osv, och jag har mycket muskler också så har ganska stora lår men det är muskler också.. så hur ska jag liksom trivas med min kropp och inte få tankar att börja banta osv..?

  TACKSAM FÖR SVAR, och älskar din blogg. Och du och Eric är väääärldens finaste par, ni är såååå söta! Kram från Johanna.

  SvaraRadera
 20. Heej Molly<3 Ååå vad avis ja blir att du har vart på grönan!! Va den nya twister bra??
  Hälsa Eric om du vill!! Kram till dig

  SvaraRadera
 21. Heej molly!
  Kan inte du ge ut smink och hår tips i bloggen älskar ditt smink ser så natuligt ut och ditt hår är jätte fint, skulle också villa se dig i plattat hår kram elin

  SvaraRadera
 22. TJO!
  vet att du kommer hata mig nu men om man kollar på erics framträdanden på youtube så får han massa bra kritik och jag blir skit glad då....men en del skriver typ he's gay osv och det gör mig så förbannad kan inte ni två lägga ut en rolig vidio på er själva ni kan typ flööma och va roliga ni behöver inte va romantiska! massa kramar till dig molly!

  SvaraRadera
 23. Hej molly jag undrar om du ska med eric till tyskland? snälla svara är så himmla nyfiken.
  Ha det bra kram elin

  SvaraRadera