lördag 25 juni 2011

Glad midsommar!

Här kommer ett inlägg som vägrade gå iväg igår:Ligger här i soffan och kan knappt röra mig. Har ont i HELA kroppen! Men sjukt kul var det!
Är så glad att jag klarade det! Har ni provat?


PUSS

17 kommentarer:

 1. hahah fett kul! jag har aldrig testat, men skulle vilja!

  är det Eric som filmar? det låter lite som han nämligen :P

  visa bilder från din midsommar!

  SvaraRadera
 2. såg jättekul ut! Får väl ta och pröva nån gång =)

  SvaraRadera
 3. hej Molly!
  Visste du att jag har gått förbi din lillasyster Mimmi en gång men jag märkte att det var hon precis när jag hade gått förbi henne:)

  Hon har förändrats så mycket på sistonde:)
  när jag gick förbi henne såg jag först inte att det var hon för att hon hade förändrats mycke för sist jag såg henne på Tv då var hon liten:)

  Det här va för ganska länge sen i Stockholm:)
  Häsla dina systrar från mig:)


  Kram Lara

  SvaraRadera
 4. Babe, ingen får mig att skratta som du!!!! Du är helt klart den sötaste Mollsabollsan i hela världen. Kolla min hemsida nu den e på G!

  www.aleenagibson.com

  SvaraRadera
 5. So, you had fun, didn't you? :) Jajaj Eric was there too, right? I saw a photo he posted in twitter.
  Puss!

  SvaraRadera
 6. Har varit riktigt sugen på att prova länge, men jag har inte riktigt vågat... Men får nog ta och göra det nån gång under sommaren, för det såg rikitgt kul ut :)

  Kram Molly och hoppas din midssomar har varit rolig :D

  SvaraRadera
 7. Det ser såå kul ut :D har faktiskt ett par sånna hemma tror jag men har aldrig vågat prova :0 verkar som din midsommar var toppen!!! Var eric med? :))
  Kommer du till grönan imon? :D
  PUSSSS

  SvaraRadera
 8. Vad duktig du var, det såg jätteroligt ut:D
  Har aldrig testat men man skulle kanske ta och göra det!<3

  SvaraRadera
 9. Hej fina Molly

  Kul att du bjöd på detta inlägg...men hur gick det innan??? Många fall???...hade säkert varit ännu roligare att se!!! Jag vet hur svårt det är innan man lärt sig även om det nu var länge sedan sist...
  Hoppas du haft en fin midsommar och får en underbar sommar.
  Kramisar från Norrland...

  SvaraRadera
 10. Hej Molly!

  Jag har en liten fråga till dig. Det är så här att jag var i Turkiet för några dagar sedan och bodde på ett hotell som heter Pascha Bay och låg några kilometer utanför Alanya. En av dagarna när jag går förbi hotellets fotografs lilla "koja" eller vad man nu ska kalla det ser jag att det hänger en jätte fin bild på dig där som tydligen hade tagit :) nu kommer vi till själva frågan: har du också bott på det hotellet och vad tyckte du om det i sånna fall?

  // Mvh Sara

  SvaraRadera
 11. Haha, var det din syster som stod och ropade: "Ihop med skidorna".
  Det såg väldigt roligt ut! Du ramlade ju inte någon gång, jag har gjort det en gång. Jag ställde mig på skidorna, och så fort båten började röra sig ramlade jag och kom inte upp :P
  Du var lite proffsigare! :)

  SvaraRadera
 12. Hej fina du! Tack för en läsvärd blogg. Måste fråga hur du får ditt hår så fint stylat. Tycker du är jättefin när det är lite små lockigt i längderna. Kan du snälla berätta hemligheten? :-)

  SvaraRadera
 13. GUD vad duktig du var!?!? :D Jag ställer mig på de och går liksom ned i splitt såfort jag börjar åka..
  KRAM!! :)

  SvaraRadera
 14. YEAH!!
  Jag har gjort två försök, men inte lyckats speciellt bra. Jag kom nääästan upp, men orkade inte hela vägen så rumpan åkte ner igen och orsakade världens vattenkaskad i ansiktet på mig. Haha.

  SvaraRadera
 15. hejhej! superfin blogg måste jag börja med och säga! Jag undrar om du inte skulle kunna lägga upp några bilder på eric åxå, det verkar ju som att han inte har nånting med dig att göra när du aldrig äns skriver om han... eller vill du bara inte blanda in han i bloggen?

  SvaraRadera