onsdag 29 juni 2011

Ska bli skönt att få se golvet


Det är många som frågar om jag kan lägga upp bilder på lägenheten. Även om jag hade velat det (tycker att det är lite för privat) så hade jag nästan inte kunnat det som det ser ut nu... man ser knappt golvet inne i sovrummet eller i hallen... Haha. Men snart blire ändring på det! Håller på och sorterar och hänger för fullt.(Hoppas inte mamma eller pappa ser detta...)

PUSS

17 kommentarer:

 1. Hej Molly! Du anar inte hur avis jag är på dig! Jag skulle vilja vara dig! Du sjunger så himla fint! Du har en grymt snygg pojkvän som jag älskar och du ser hur bra ut som helst! Älskar dig! :) /Andrea ett stort fan!

  SvaraRadera
 2. Herregud va allt ska vara privat!! bloggen blir ju bara tråkigare och tråkigare vi vill ju bara se hur det ser ut inte vart och villken lägenhet du bor i snälla!!!-.-

  SvaraRadera
 3. Haha, vet du... det där om att ha kläder överallt(spc. på golvet) är du inte ensam om, hehe. Eller det skulle mamma påstå iaf... Men jag menar om man har sina kläder på golvet ser man ju dem! Då slipper man leta, hur smart som helst, då slösar man ju ingen tid på det. Den idéen tycker jag du ska skriva här på din blogg, så alla vet :D

  Tycker det är jätte kul att följa dig o dina bekymmer(som städning) på din blogg, haha. kram

  SvaraRadera
 4. Hej Molly! Om du tycker att de där är stökigt så ska du bara se mitt rum! Iaf så tycker jag att du är grym! Du verkar vara en sån snäll person och så sjunger du fantastiskt bra! Jag vill bara säga att du har inspererat mig med min sång! Så tack så jätte mkt! :D / Julia ditt största fan! :D

  SvaraRadera
 5. Oj, hoppas du får ordning på det då:)

  Kraaaaaam :)

  SvaraRadera
 6. Hej Molly! Men det kommer bli fint sen när ni är klara :D haha och hoppas inte mamma och pappa ser det! :P
  Vad ska du göra annars i sommar? :)
  Pusselipusss

  PS. Ville bara säga att jag älskar dig och din blogg - the one and only! Har följt den i cirkus 1,5 år och du anar inte hur många stunder den har livat och inspirerat mig! Du skriver på ett sånt jäkla bra sätt! Åååhh du är BÄSTBÄSTBÄST! DS.

  SvaraRadera
 7. JISSES!!!
  Men jag ska inte säga för mycket... :D
  Med tanke på att det för det mesta ser ut så inne på mitt rum. Din blogg är super bra! och du med!

  SvaraRadera
 8. Haha, mitt rum ser inte bättre ut :P ;) :) :D <3

  SvaraRadera
 9. vad mycket kläder ni har haha! tror knappt jag har så mycket, eller kanske... mitt rum ser också ut som en enda röra! ska försöka få ordning på det!

  men efter det blivit storstädning, kan du då inte visa lite bilder på lägenheten? eller tycker du det är för privat..

  ps. Du är bääääääääääääst !!!

  SvaraRadera
 10. Oj, vad stökigt:o
  Jag brukar också ha det stökigt i mitt rum!
  Är det bara du som städar eller hjälper Eric till?:P<3
  Lycka till med städningen!
  Kramar Frida<3

  SvaraRadera
 11. Hey
  Lige en hilsen fra København!

  Cool that you tell about your life, it must be very hard to be a kendis and having Eric as a boyfriend. Hobe that you can keep up with all the journalist ect which maybe can be a pain in the ....
  Have a great sommer and lots of love to you and Eric.

  Say hey to him from me ....and my 3 kids which is CRAZY about him. (Well, me too, but im to old to say it ..... :-) )

  SvaraRadera
 12. haha ups, va mycket kläder men va fan du är inte ensam om man säger så ;)
  btw, jag tycker inte det är så privat att visa lägenheten, alla tycker vell bara det är kul med kanske lite indredning och se hur finaste molly och eric har det där hemma. Vaf tycker du att det är privat?
  och just, kan du inte börja videoblogga!! :D
  Puussi och krami på dig världens bästa<3

  SvaraRadera
 13. Varför är det privat ? :(
  Du nämmner inte Eric och vill inte
  Visa lite av lägenheten då är det inte kul
  Och läsa om bloggen :(
  Men jag älskar dig
  Kan du inte videoblogga

  SvaraRadera
 14. Du är ABSOLUT inte ensam om att ha det stökigt hemma! Mina kläder ligger i stora högar och mamma tjatar på mig hela tiden om att jag måste städa, haha!
  Jag vet att du tycker att det är privat men deu kanske skulle kunna visa lite småsaker så som du gjorde förra gången! Du behövver inte visa ett helt rum. Men om du inte vill så behöver du ju inte!!! Älskar dej! <3
  PÖSSI Märta

  SvaraRadera
 15. Hej, Molly!
  Jajaj I also hope your parents don't see that! :3


  Puss och kärlek från Barcelona!

  SvaraRadera
 16. jessica från skåne1 juli 2011 kl. 15:31

  Hej!
  Gud vad skönt att se att även "kända"personer har en himla röra i mellanåt. Jag är 35 (snart)har en dotter på 7 och en sambo och 5 katter så mitt hem är ALDRIG ordningsamt men man lever väl inte för att städa.
  Jag tycker det är bra att du och Eric(som dottern bara ÄLSKAR, och mamma med)håller ert privat liv för er själva det är viktigt att få ha det för bara er. Man får läsa och se så mycket av franför allt Eric ändå så ni måste få ha ert privata för er själva.
  Grym konsert start för Eric (det lilla jag såg för alla underbara ungar som satt på föräldrars axlar inkl min egen)på Liseberg.

  Lycka till och ha en underbar sommar.

  SvaraRadera
 17. Jag har också massa kläder på golvet ! Jag samlar all smuttstvätt i en hög för att jag inte orkar gå till tvättkorgen varje dag. Och så har jag en hög för kläder som jag använt lite som jag kanske ska ha igen de allra närmsta dagarna.

  SvaraRadera