tisdag 17 maj 2011

Jönköping och Rampljuset



Nu har jag äntligen hittat min kamerasladd! Så, här kommer en liten snabb uppdatering från helgens äventyr (morfar är här och vi håller på att montera upp garderober för fullt! Tog en paus och sa att jag skulle plugga... så jag kan inte bli borta länge! Haha!):

Lördag - JÖNKÖPING:

Jag måste säga att med tanke på omständigheterna så kunde dagen inte varit bättre. Nu när jag inte kunde vara på plats i Tyskland, var nog Jönköping det näst bästa stället att vara - hjälp vad mycket kärlek jag fick av hela kören och publiken! De var så gulliga och ville bara kramas hela tiden! Dessutom var dom jätteduktiga på att sjunga.


Klänning från VILA



Jag tror jag slog "Grupp-kram-rekord" i Jönköping... kramade nämligen 260 personer samtidigt! Det ni! Det är kärlek! Här ser ni början av hela kalaset (man ser inte så bra på bilden, men mitt huvud sticker upp där någonstans i mitten).


Söndag - RAMPLJUSET:

Dagen började med att jag försov mig efter lördagens firande och fick gasa till flygplatsen. Väl på planet... ja, ni som läste förr förra inlägget vet resten! Resan var i alla fall allt annat än smidig...

När jag kom fram i Malmö väntade ännu mer stress och jag fick kasta mig in i sminket för att fem minuter senare springa in i en studio med flera hundra skrikande barn och ungdomar. Shit vad kul det var! Hade aldrig sett Rampljuset innan, och jag måste säga att jag var sjukt imponerad av dels hela programidén och upplägget, och de som var med och tävlade! Jag som agerade gäst-jury, hade förväntat mig att få se en och annan pajas, men detta var ju fullfjädrade proffs! Tyvärr kan jag inte avslöja vilka eller vad jag hade turen att få se, men jag ska försöka påminna er innan programmet sänds i höst så att ni kan kolla. För grymt var det!


Jag och de sköna experterna från programmet. Sjukt duktiga var dom!

Hela gänget

Nu måste jag tillbaka till Garderob-byggandet! Puss så länge!

17 kommentarer:

  1. Hejsan kan du inte kolla min blogg? :D
    det skulle vara kul om du komementerade också ! xd
    Onlyhanna.bloggplatsen.se

    SvaraRadera
  2. Wow, din klänning va sjukt fin, och åter igen, GE MIG DITT HÅR :D

    SvaraRadera
  3. Vet att jag kommenterade förut men de hamna på fel inlägg, iof spelar det ingen roll för de har inget med ämnet att göra!
    Men ville bara säga det igen att du är jordens bästa på att sjunga och jag avgudar dig verkligen, hoppas du ser min förra kommentar oxå!! Du är verkligen helt otrolig. Vilken tjej, vilken kille, vilket par!!!!<333333333333 JAG HOPPAS FÅ "TRÄFFA" DIG EN VACKER DAG OCH FÅ BERÄTTA HUR OTROLIG DU ÄR!!!!<33333333333333
    Många kramar x100000000000
    //Rebecka

    SvaraRadera
  4. Fina bilder du lagt in... :-)
    Vilken kyrka är det du var i Jönköping?
    Hoppas att det går bra att bygga garderober. :-)

    SvaraRadera
  5. tog du ingen bild tillsammans med segerstedt?

    SvaraRadera
  6. Ser ut som att du hade en rolig helg trots allt! :)

    SvaraRadera
  7. Hej Molly :) jag undra bara en sak, du nämner inte Eric alls mycket i din blogg ( förstår att du inte vill dela allt) men det skulle ju vara kul om du nångång skrev typ " nu ska jag o eric till stan" nu ska vi sova, blabla la.. Nu låter det ju lite som att du bor själv och inte träffar Eric alls :) men du har ju skrivit innan att ni inte pratar om erat privatliv, men somsagt nångång skulle vara kul att få veta vad ni hittar på ! :D ha det jättebra , många kramar Emelie :)

    SvaraRadera
  8. Hej! Jag heter Maja och är lika gammal som dig och ska också ta studenten snart (äntligen!!). Jag hamnade på din blogg av en slump häromdagen och måste bara säga att jag blev så himla imponerad av dig! Du läser sista terminen på gymnasiet (jättejobbigt), samtidigt ska du vara kändis på heltid, samtidigt som du inte längre kan blogga om din pojkvän då ingen respekterar ditt privatliv. Ändå verkar du så himla glad och possitiv!! Man blir så glad av sådana som dig! Du verkar vara en superhärlig tjej, fortsätt så och tappa inte dig själv! Kände bara att du skulle få veta detta, Tack:)

    SvaraRadera
  9. hej molly

    kan du dela med dej av några tips , jag älskar och sjunga men har inte sån fin röst som dej .
    Men tips på hur man tränar upp rösten och kan åtminstonde bli lite bra ?
    skulle bli jätte jätte tacksam för svar.

    SvaraRadera
  10. tack för i söndags molly :)

    SvaraRadera
  11. Du är en härlig tjej!!!!

    SvaraRadera
  12. Jag är inte direkt den typen som brukar skriva kommentarer på folks bloggar men kände att jag behövde skriva det här. Du är så jävla snygg och du verkar vara en riktigt härlig människa, men det kanske du redan visste! :) Du och Erik är ju fan perfect match! Och så har du typ världens vackraste röst. U got it all, ta vara på det. Jag brukar inte läsa bloggar så ofta men hamnade här på din blogg av en slump och nu brukar jag klicka mig in här då och då när jag känner att jag behöver bli lite glad, för din blogg utstrålar sin smittande glädje :D Så det var det jag ville säga. Önskar dig en mysig dag :)

    SvaraRadera
  13. Hej Molly!
    Brukar kika runt i din blogg emellanåt och måste säga att du har en mycket fin blogg och skriver om roliga och intressanta saker. :) Tycker att du har en jättefin klädstil och du är verkligen supersöt i den blå klänningen, klär dig verkligen.
    Din röst är helt otrolig, har sett dig på Diggiloo turne och där var du grym! Önskar så att jag får se dig uppträda fler gånger, du är oerhört proffsig och ger verkligen kärlek till publiken, blir glad när man ser dig, du lyser på scen! Hoppas du håller på med musiken långt framöver.:)
    Måste ge dig en stor loge för din medverkan i Veckorevyn tidigare i vår, du är verkligen jättefin och man blev så peppad av att läsa artikeln med dig.
    Hoppas att du får en jättebra dag och ha det supergott, Kram till dig! :)

    SvaraRadera
  14. Lycka till med monteringen av garderoberna! Jättesnygg klänning! Kram Thilda

    SvaraRadera
  15. hej Molly!

    Jag heter Isabella. Och var med och sjöng med dig. Du är en av min idol. och jag tycker om dig. besök gärna min blogg http://bejoja.blogg.se/
    Kommentra gärna om du gör det>3
    Du verka vara en underbar person!
    Skulle vara kul att träffa dig igen>3
    Kram Isabella>3

    SvaraRadera
  16. Gud vilken fin klänning den måste jag kolla in :)!

    SvaraRadera
  17. hej på dig fina du e du vänsterhänt;)

    SvaraRadera