lördag 14 maj 2011

Nu håller vi tummarna!


Finaste! Har haft en underbar dag i Jönköping tillsammans med barnkören på 260 pers, och nu sitter familj och vänner redo hemma i soffan och laddar inför finalen! Känns jättekonstigt att inte vara på plats, men försöker intala mig själv att man faktiskt både ser och hör bättre hemma i soffan. Sen finns det ju telefoner också! Får uppdateringar via sms, och jag vet att Eric är superladdad. Dessutom har hans familj lovat att skrika lite extra från mig i arenan.

... NU HÅLLER VI TUMMARNA!



Men som jag sagt innan, vilken placering det än blir så är han mer än vinnare i mina ögon. Han är verkligen en riktig stjärna!

PUSS

22 kommentarer:

  1. Han äger och kommer vara en vinnare hur det än går!
    Men vi hoppas på det bästa!
    Ni båda är stjärnor i mina ögon!!! <33333

    SvaraRadera
  2. åhhh jag måste säga att jag tycker att han är en av de bästa! :) Måste även säga att ni är sjukt söta tillsammans! :)
    Din röst är inte heller illa, älskar både din och Erics röst!

    SvaraRadera
  3. Molly han är bäst .. Kolla in hans sida på Gilla knappen i facebook och han har sånt stöd. Jag bara vet att han kommer att ta hem det.
    Han och du är värd det. Såg dig förresten på Leken och Idrottens dag i Åhus för något år sen och du och han är så fina så..

    Kramar från Familjen I Malmö

    SvaraRadera
  4. Gud vad jag gillar han ! Jag skrek som in i bomben när jag hörde honom
    På tv ! Önska jag kunde vara där och höra han sjunga live , men jag har faktisk sätt han :) pussa honom från mig sötnos! & all lycka till honom Idag & till er i framtiden , ni är ett fantastisk gulligt par ! Besök gärna min blogg om du har tid www.sandramanevska.blogg.se

    SvaraRadera
  5. Kunde inte sagt det bättre själv!
    Han är en vinnare i alla svenska ögon.
    Sitter och håller båda tummarna och en signerad skiva bredvid mig. Detta ska nog gå hela vägen om Europa röstar röstar röstar!! :)

    SvaraRadera
  6. Alla som sitter hemma i soffan och kollar håller tummarna för Eric :) synd att man inte kan röst för då hade man röstat som en galning

    SvaraRadera
  7. Fina Molly.... Han var superdygtig, og vi hepper på ham. Alle vi kender i Danmark har lovet at "rösta" på ham.

    KH Jeanette i Malmö

    SvaraRadera
  8. Hej! Vart ska jag böja? Hittade din blogg för ett tag sen. Fastnade direkt och var tvungen att läsa varenda inlägg från bloggens start fram till idag. Och nu sitter jag här helt mållös. För herrejösses i himlen vilken genuint äkta, imponerande och alldeles underbar tjej du verkar vara. Jag är särskilt imponerad av att du inte verkar var det minsta högfärdig, vilket jag tyvärr tror är ganska vanligt att man blir om man blir rikskändis så tidigt som du blev. Istället bjuder du in oss läsare att dela din vardag med både medgångar och motgångar av alla dess slag på ett så fint sätt. Med din härliga personlighet och otroliga röst finns det nog inga gränser för hur långt du kan nå. kollade några youtube-klipp på dig igår och satt med både gåshud och tårarna brännande bakom ögonlocken. Tack för att du med din sång och positiva blogg ger oss läsare och lyssnare chansen att få del av den glädje du sprider. Ursäkta min långa kommentar men du förtjänar all cred i världen! Nu håller vi på din karl ikväll :)

    SvaraRadera
  9. håller med dej !
    eric är en vinner oavsett hur resultatet blir! ;)
    har har faktiskt tagit sverige tillbaka där vi hör hemma: FINALEN ! :D och sverige har återfått sin heder tackvare eric saade ! :D

    älsar din blogg, grymt bra och jätte fin är den ! :)
    jag tycker att du är en grym artist och en super bra förebild ! förljer alltid dina råd och ser verkligen upp till dej!

    nu hoppas vi på att allt går vägen för eric!
    han en fortsatt bra kväll! :)
    kram på dej (:

    SvaraRadera
  10. Han var superduktig! Vi svenskar kan vara riktigt stolt över honom...men han har tuff konkurrens...men patriot som man är så hejar jag ju självklart på honom...har talat om för mina vänner som jag har runt om i världen å ringa å rösta på honom =)

    SvaraRadera
  11. Heja Eriiiic! Var galet nervös innan han kom upp på scen, kan tänka mig hur det kändes för dig då :-) ha en trevlig kväll!

    SvaraRadera
  12. Varför skriver Alex Schulman så nedlåtande om Erik. På sin blogg och idag hade han honom på sin utelista.

    SvaraRadera
  13. Åh vad jag är nervös! Men Eric fixar detta. Defenetift bättre är Irland som var innan han! :) Jag kan nästan lova att han kommer bland topp 5, fast jag ändå på nått sätt har en känsla av en svensk vinnare... ;)

    Ha det bra Molly!

    Kramar! <3

    SvaraRadera
  14. OMG HAN VAR HELT FANTASTISK! FAAAAAAAAAN vad avis jag är på dig molly, herregud asså skulle göra vad som helst för att ha en sån snygg, begåvad, underbar, rolig och omtänksam kille! Tror jag är kär...

    SvaraRadera
  15. Han var grym! Jag är så glad, och han ska vara riktigt stolt över sig själv (men det är han ju!) En riktigt grym artist är vad han är! Har inte kommenterat här förut med då kan jag passa på att säga hur duktig du är med. Jag älskar att lyssna på Gabriellas sång! Så bra! Lycka till båda två i framtiden :) Kram Jessica

    SvaraRadera
  16. Ja håller med dig! Eric är en värdig vinnare, vilken plats han än kommer på! Kram Thilda

    SvaraRadera
  17. Hej Molly :)
    Var har du köpt ringarna ?
    Ha det så bra !!!!!

    SvaraRadera
  18. Hej Molly!

    Jag har en liten fråga som jag hoppas att du kan svara på om du har tid! Du har så otroligt vackert hår så jag undrar vart du klipper/färgar det någonstans? Och gör du något speciellt med ditt hår? Skulle vara kul att höra!
    Själv har man det där slitna urfärgade håret och drömmer om att ha svallet du har :) STOR KRAM

    SvaraRadera
  19. Hej Molly! Du är en så himla fin tjej som verkar så omtänksam och rar. Dessutom verkar ditt självförtroende ligga på topp och du verkar i stort sett alltid vara glad och positiv. Det skulle vara så himla roligt om du kunde skriva lite om självförtroende i din blogg då jag är helt säker på att du har en del att dela med dig av till andra tjejer. Hoppas att flytten har gått jättebra och att du och Eric kommer att trivas. Stor kram, Sofie

    SvaraRadera
  20. Hej

    Var har du köpt ringarna ?

    Kram

    SvaraRadera
  21. Hej

    Var har du köpt ringarna ?

    SvaraRadera
  22. Hej MOlly!
    Måste bara säga att jag älskar din blogg :D
    Sen vill jag önska dig och Eric all lycka i världen.
    Jag var och tittade i Globen när Eric vann och jag blev så glad så jag satt och grät!
    Kramar från Moa
    Ps. Vill du hälsa Eric att han är bäst och att jag var och såg honom i Skara? Skulle bli skitglad :D Ds

    SvaraRadera