torsdag 27 augusti 2009

Svar på frågor 1

Som sagt, jättekul att ni har ställt så många roliga och intressanta frågor! Hoppas ni blir nöjda med mina svar:)

Bloggen har inte varit min bästa vän de senaste dagarna och om ni undrar varför färger, form, storlek på text och mellanrum inte följer något som helst mönster...... så säger vi att det ska vara så!

OM MIG

 • Gillar du att laga mat & vilken är din favorit maträtt? :)


Jag gillar att laga mat… men hatar att diska kastruller!

 • Hur lång är du? :)


· ca 165 cm

 • Vad är din favorit färg ?:)

· Ljuslila och blå

 • · Vad har du för handikapp i golf?

21,5... men jag har bara spelat 5 rundor på 3 år så eventuellt har jag höjt mig:)

 • · Hur gammal var du när dina föräldrar skildes?Jag var 10 år. Dom skilde sig år 2002.

 • Var köper du dina kläder?

Det är väldigt olika! När jag köper själv (som jag alltid gör till vardags) blir det ofta mina tre favoritbutiker Hm, Topshop och 2 plan. Vid speciella tillfällen får jag oftast hjälp av antingen underbara Eva Personne (hon hjälpte mig bl.a. i schlagern) och världens bästa Rickard Engfors som oftast fixar inför plåtningar mm. (Han har exempelvis gjort albumomslaget!).


 • Vad är ditt favorit godis?

GEISHA och After Eight.


 • Har du djur själv eller med syskonen?

Ja, hela familjen på pappas sida har en katt som heter Måns.


FRAMTID
 • Om du inte skulle bli artist, vad skulle du då jobba med?

Oj, Jag vet faktiskt inte. Just nu är musiken det enda jag ser och vill hålla på med, men det kan självklart ändras. Det är bl.a. därför jag tycker att det är så viktigt att gå klart skolan.

Utöver musiken så är jag intresserad av annat inom entertainmentbranschen. Så kanske skådespelare? Programledare?

 • Vad är roligast med att vara artist?

Att jag får leva min dröm och göra det jag älskar allra mest - att sjunga.


MELODIFESTIVALEN
 • Kommer du någon gång att ställa upp i Melodifestivalen igen

Det hoppas jag verkligen! Det var det roligaste jag gjort i hela mitt liv!

 • Blev du glad fast du kom sist i melodifestivalen?
Ja absolut! Jag gjorde mitt bästa och känner mig nöjd med resultatet. Det var dom två bästa veckorna i mitt liv! Det känns också bättre att tänka att jag faktiskt inte kom sist, även om det känns så. Jag kom 11 av flera tusen bidrag och det hade jag aldrig vågat drömma om. För mig var det först och främst en stor vinst att få komma med, och sedan ännu vinst att gå direkt till final.
 • Hur kom det sig att du sökte till melodifestivalen?DJag har blivit uppvuxen med att kolla på festivalen och det har varit min dröm att få vara med enda sedan jag var jätteliten!

  PERSONLIGT

  • Hur länge har du & Eric varit tillsammans?

  I snart 2 och ett halvt år:)

  • Varför skriver du inte så mycket om Eric här på bloggen?

  Egentligen skulle jag vilja skriva hur mycket som helst om honom, men för bådas skull tror jag det är bra att dra en gräns någonstans så att det inte blir för personligt. Men det är lite svårt att veta vart den gränsen går och då tror jag att det är bättre att inte skriva någonting alls, än att bara skriva lite grann - som blir halvhjärtat.
  FRITID/ANDRA INTRESSEN
  • Vad gör du på fritiden förutom att sjunga, golf och tennis?  Jag umgås med kompisar, familj och pojkvän. Tittar på vänner, äter glass, shoppar, läser, tecknar och ibland gör jag smycken.  KÄNDISSKAP

  • · Är det många som vill bli vän med dig pga ditt kändisskap?

  Det har jag inte alls märkt av, eller överhuvudtaget tänkt på. Men sk ulle det inträffa så tror jag att

  man märker det direkt. Jag skulle aldrig kunna bli nära vän med någon som är falsk och inte är sig själv.


  • Hur känns det när människor känner igen dig ¨på stan? Kunde du tänka dig att stanna och prata med nån eller vill du få vara i fred? :)

  Det beror lite på tillfället. Har jag bråttom till ett flyg kanske jag inte stannar och pratar så länge, men annars gör jag alltid det. Jag tycker det är jättekul när folk kommer fram (så länge dom är snälla såklart) och har absolut ingenting emot det! Tvärtom!

  • · Varför vill du bli kändis?

  Jag har aldrig velat bli kändis. Jag har bara velat hålla på med det jag älskar - att sjunga. Det är precis samma sak för mig som för någon som t.ex. älskar att spela pingis. Skillnaden är bara att musikbranschen syns och hörs mycket i media, och då kommer kändisskapet på köpet vid framgång. Men det är viktigt att man kan skilja på vilka som är artister för att vara artister, och vilka som är artister för att vara kändisar.

  • Har du bilddagboken eller är det folk som lossas vara dig?


  Jag har nu flera gånger råkat ut för att folk har låtsas vara mig på både bilddagboken, facebook, myspace mm, och t.o.m. skrivit en massa elaka och knäppa saker. Det är självklart frustrerande och jättejobbigt, men det är inget man kan göra något åt det, förutom att försöka informera andra om att sidan/profilen/kontot är falskt. I vissa fall har det gått så långt att personer har blivit sårade, så det skulle vara jättegulligt om ni kunde hjälpa mig med det om det inträffar. Ni kan alltid skriva hit till mig och fråga om det är jag eller inte, så att jag kan varna andra.

  Den enda sidan som är riktig, är Molly Sandén på myspace.


  ALLMÄNT

  • Hur ser än helt vanlig dag ur för dig?


  Två dagar i veckan tränar jag på morgonen innan skolan, och de dagarna går jag upp halv 7. Sen äter jag en god, stor frukost (ÄLSKAR FRUKOST) och tar pendel och tunnelbana till gymmet. Därefter åker jag till min skola där jag umgås med mina vänner och blir klok också såklart!

  När skolan slutar runt 4-tiden så går jag antingen in i studio, skriver låtar, har någon intervju eller spelning. (Beror helt på!)

  Är jag ledig, går jag förmodligen på stan och fikar och shoppar med mina vänner. Därefter åker jag hem och äter middag med syrrorna och resten av familjen, och kryper sedan upp i soffan och tittar på vänner. Läxorna gör jag själklart någon gång där emellan…


  • Vet att du är ett vänner-fan, och jag undrar vilken är din favorit säsong/avsnitt?  Oj! Det var svårt… nästan lika omöjligt som att välja mellan glass eller godis… Men jag kan säga att det varierar faktiskt ganska mycket beroende på vilken säsong jag sett senast mm (det är alltid kul när man hittar ett avsnitt man aldrig sett!). Men allmänt så tycker jag mycket om säsong 4 och 9.

  • Vilka städer/länder är dina drömresemål?  ·I höst ska jag åka till Grekland och drömmer därför just nu om det, men nästa resa hoppas jag blir till Thailand.

  • Viken är din favoritfilm

  The Noteook

  • Vad valde du för språk??

  Espanol por supuesto! Me gusta mucho! (Spanska såklart. Jag gillar det mycket!)

  • Tror du att det är möjligt för någon som inte kan sjunga att träna upp sin sång röst så den blir riktigt bra? eller tror du att det är något man måste ha i sig från början?


  Svår fråga… Men jag lever mycket efter det mottot att allt går bara man vill, även om det kanske inte alltid håller när det gäller just sångrösten. Självklart kan man alltid bli bättre på att sjunga (främst teknik mm), men då gäller det ju att man inte är helt tondöv från början.

  • Kommer det tryckas någon snygg Molly t-shirt? Är bara ett måste att ha en sådan i garderoben!

  Det har vi faktiskt inte pratat om… men det kanske vore en kul idé?!

  • Har du en fan e-mail address? :)


  · m0lly.sanden@hotmail.com (en nolla istället för O i Molly)

  • · Vet du att du har sålt album i Belgien?
  Nej är det sant?! Oj vad roligt. Det visste jag inte:)

  • Vad tänker du på innan du ska upp på scen?

  Jag brukar tänka på hur lyckligt lottad jag är som får hålla på med det här och att jag ska gå ut

  och njuta av varenda sekund.  TIPS MM
  • Vad har du för tips för de ungdomar som vill bli artister?  Låter kanske klyschigt, men det är viktigt att tro på sig själv, ta varje chans, var ödmjuk och följ ditt hjärta. Sen gäller det skälvklart att ha mycket tur.

  • Hur gör du för att lugna ner nervositeten? Har du några tips?

  Jag kan säga dig att nästan alla artister (oavsett hur gamla de är, eller hur länge de har hållit på med musiken) är nervösa. Det spelar ingen roll hur många som sitter i publiken, man vill ändå alltid göra sitt bästa. Sedan kan det självklart variera lite beroende på hur man mår i övrigt. Är man jätteförkyld eller är osäker på texten t.ex. blir man ju extra nervös på grund av det. Så ett tips är att vara väl förberedd. Kan du låten till 100% så kan du slappna av mycket mer och njuta på scenen.

  Annars brukar det hjälpa mig att tänka att ingen kan göra mer än sitt bästa. Ingen kan heller begära mer av en.

  DIGGILOO

  • Kommer du att vara med på Diggiloo-turnén igen (som artist och inte bara som joker)?

  Det hoppas jag. Jag älskar Diggiloo och förstår inte hur jag skulle klara mig en hel sommar utan det!

  7 kommentarer:

  1. Hej Molly! :) Tack så jätte mycket att du kunde och främst ville svara på mina frågor.
   Ska ta med dina tips vid nästa uppträdande.

   Ha det super bra! :)
   /CARRO :D

   SvaraRadera
  2. Tack så himla mycket Molly 3 svAR:) är överlycklig :)

   Är mollymusic på bilddagboken fejk?

   kram :)

   SvaraRadera
  3. Tja jag har åkt enda från skåne för att se dig på Gröna Lund i morgon. med min mamma och pappa.


   Kram Daniela

   SvaraRadera
  4. Hej Molly.. Måste bara börja med att säga att du är fantastisk tjejen <3 Jag ryser verkligen varje gång jag hör dig sjunga <3 När du sjöng "halleluja" förra året på diggiloo, så var det ett magiskt ögonblick! Din nya singel "skör som glas" får man verkligen rysningar av! Vilken sjukt underbar låt alltså! Du är så fantastisk på det du gör!
   .. Men nu över till frågan. Hur hittar du/vart ifrån får du motivation till att träna? Jag är en tjej som älskar att träna och vill gärna komma i form, men jag ger lätt upp när det blir tråkigt och jobbigt. Så hur hittar man motviationen? Hur får man det att bli roligt? Jag vill se lika fantastisk ut som du gör :)..
   Sen har jag en till fråga också. Har du nå bra sminktips? Skulle inte du kunna ha ett inlägg med hur du sminkar dig när du tex ska till skolan? Så kan du lägga in ett videklipp på hur du gör, eller lägga ut bilder steg för steg hur du gör? .. och hur du fixar med håret och helst klär dig? ett förslag bara, jag skulle bli jätteglad! Tack på förhand tjejen! Lova att aldrig sluta med det du gör!
   Kramar

   SvaraRadera
  5. tack så mycket molly för alla svar! :) <3

   vi älskar diiig!

   SvaraRadera
  6. alltså även fast det är så himlans kul och läsa svaren så är jag fortfarande arg på mig själv för kommentaren "äsch, jag samlar på mig några frågor och ställer dom sen, jag hinner!" gjorde jag? nej.
   men jättekul att läsa och ser fram emot del 2 :D

   SvaraRadera
  7. Tack för svaren på frågorna<3

   Alltid roligt att läsa din blogg<3

   Kram Mickis

   SvaraRadera