tisdag 11 januari 2011

DUE DATEHej mina vänner!
Förlåt för att jag inte hunnit blogga idag! Efter att ha träffat en barndomskompis drog vi spontant in till stan och tittade på bio. Vi såg Due Date. Fy faasen vad bra den var! Till er som älskade Hangover - SE DEN HÄR! Ni kommer inte bli besvikna! För min del är det svårt att konkurrera med den filmen, men den här var ändå en värdig motståndare.


Nu tänkte jag vara en duktig flicka och gå och lägga mig i hyfsad tid så att jag är pigg i skolan imorgon (det är ändå rätt skrämmande att man tycker att tolv är en hyfsad tid numera...).

Ni får se bilder på håret imorn!

Pusss

5 kommentarer:

 1. Hej Molly
  Kul med spontanbio!

  Tänkte även skriva kort om att jag gick och köpte nya tidningen av veckorevyn efter skolan idag. Jag måste säga att jag är riktigt imponerad! Det lyser och utstrålar en vacker människa om dig när jag ser bilden i tidningen. Även dina ord är så sanna! Jag har växt upp väldigt smal naturligt och kan givetvis inte göra något åt det då det fremst hänger på gener, jag är en riktig plattis helt enkelt. Men på senare året har jag börjat gilla läget, jag har varken stora bröst, perferkt hy eller små axlar men jag duger för det. Vi alla duger, stor som liten, tjock som smal. Jag tycker iaf att det var starkt gjort av dig att stå där som omslagsmodell helt sönderredigerad, du hade ingen som hälst aning om hur sverige skulle reagera, Starkt! Du är en riktigt fin förebild och fler människor borde ha de sunda tänkandet som du har! Du har varit med och inspirerat mig så att jag får bättre självförtroende!

  SvaraRadera
 2. Haha idag i skolan sa jag till en kompis "Igår gick jag iaf och la mig tidigt" för jag hade inte kunnat sova alls dagen innan och somnade klockan 4, vilket betyder 2 TIMMARS SÖMN innan första skoldagen haha! Men igår alltså när jag somnade "tidigt" så var den mellan ett och halv två

  SvaraRadera
 3. Heej Molly! :)

  Jag undrar vilken plattång du brukar använda när du plattar håret? :)

  Kramiiiz

  SvaraRadera
 4. Hej MOlly, en liten fråga till dig angående en klänning du har.
  I år ska jag ta studenten och tycker den klänningen är jätte fin som du har på ABC-gruppens visnings bild på facbook samt i deras omslag och så.
  face: http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=10150270046415591&set=a.10150304163825591.555537.122173755590

  Undrar var du har köpt den och när? :$
  / en tjej från helsingborg :)

  SvaraRadera