onsdag 5 januari 2011

Möte och NEW YORK


Jag kan fortfarande inte smälta allt fint ni skriver. Blir så varm när jag tänker på hur goa personer ni är. Det bästa är att ni delar med er av era sunda åsikter, och att ni berättar om hur ni inte låter er påverkas av vikthetsen. Det gör mig så stolt:) stolt över att mina läsare är så kloka.

Det låter klyschigt, men tillsammans kan vi faktiskt hjälpa varandra och göra skillnad!



Nu har jag precis kommit hem efter ett superbra möte med skivbolaget. Är så taggad på allt vi har på gång och nästa USA-resa som vi bokat in i februari! Den här gången ska vi förmodligen ta några dagar i NEW YORK för att bl.a. se någon musikal! Vore precis hur coolt som helst! Har aldrig varit där.
Har ni? Är staden sådär underbar som man tror?


Dagens:






Kavaj: MQ
Linne: Hm
Jeans: Dbrand
Skor: Scorett
Väska: Hm
Handledsvärmare: U





-- Bloggar från iPhone

29 kommentarer:

  1. New York är den coolaste staden ever!! :)

    SvaraRadera
  2. Gud vad snygg du är Molly det bara strålar om dig mer och mer för varje dag! Helt sjukt hur dina ögon och hållning och allt utstrålar sånt självöfrtroende och glädje! Och vet du? Min pappa är påväg hem med tidningen tjohoo! :D

    SvaraRadera
  3. du är så FIN molly!

    SvaraRadera
  4. Lika fin som vanligt! Snygga kläder. Spännande allt det där med skivbolaget. Ser fram emot att få höra nya låtar med dig. Lyllo dig som får åka till usa så många gånger! Men du verkar vara en så go o fin tjej så det unnar man dig verkligen! Puss!

    SvaraRadera
  5. ÄR DU INTE TLS MED ERIC LÄNGRE ELLER? :(

    SvaraRadera
  6. Herregud Molly, du anar inte hur avundsjuk jag är på dig. Inte bara för att du sjunger så fantastiskt som du gör, utan även för att du är en sådan fin och söt människa som du är! Ända sedan jag såg dig första gången då du uppträdde i JESC har du varit en förebild för mig :)
    MVH Mim

    SvaraRadera
  7. Jag tycker verkligen inte du är tjock !! du e fan smal ! blir så jvla förbannad på dem som håller på och säger och komenterar att du är tjock och ful ! vafan kolla er i spegeln själva ! du är så himla snygg !! jag avgudar dig !


    gud lyckos dig som får åka dit . Skulle göra vad som helst för att få åka med dig dit ;D hihi.
    MASSA KRAMAR

    SvaraRadera
  8. Hej Molly, tänkte bara säga att du är superfin och det tycker en av mina killkompisar också, han fyller 20 i år, jag tänkte om det finns någon chans att du skulle kunna göra en hälsning eller något till honom, han skulle bli så himla glad.

    puss <3

    SvaraRadera
  9. Jag har vatit i new york 1 dag där är mycket att handla
    Måste blogga typ 2 gånger från USA.
    Blir din nästa cd på engelska eller och när tror du den kommer utt?

    Vill bara säga läste tidningen om dig blev nästan läsen när jag läste det tur du har oss på bloggen, dina syskon och pojkvännen.
    Du skulle vara jätte snyggt om du såg utt som framsidan på tidningen i verkligheten.
    Svara hjärna på min fråga kram

    SvaraRadera
  10. Var i New York i somras, det är helt grymt där!:D

    SvaraRadera
  11. Jag ar varit i New York, det är underbart! Har kollat på tre olika musikaler, Mamma Mia, West Side Story och Hair. Sjuk bra, verkligen värt de. Rekommenderar både Mamma Mia och West side story, starkt! Fantastisk upplevelse, du skulle gilla dem. Kram

    SvaraRadera
  12. Hej först och främst vill jag säga att du är jätte bra :D
    Jag var i New York för ett år sedan och staden är verkligen underbar. Människorna är snälla och trevliga. Man tror ju att staden inte riktigt finns på riktigt att den bara finns på film. Men den är ju precis så. Gigantiska hus som får en att känna sig som en myra. Du kommer verkligen på en resa du sent glömmer :D åkte en sådan där bussresa runt Manhattan där jag bodde och det var verkligen smart man fick så alltihop :P

    SvaraRadera
  13. Gud vad du är vacker!,jätte fina kläder!,och du är inte tjock absolut inte du är en av dom finaste jag vet älskar din kropp.
    Ha det så kul i Newyork ,älskar din blogg puss!
    /Alva

    SvaraRadera
  14. I det förra inlägget skrev du att du är överviktig, men det är du väl inte? jag tycker du är jättesmal!

    SvaraRadera
  15. Hur kan man vara så snygg?! Jag blir avundsjuk på alla dina bilder! Om man ändå såg ut som dig!

    Ville bara säga att du verkligen är en grymt bra förebild!
    Alla fina beröm som du får, stämmer (jag lovar!)
    Ta väl hand om dig Molly! =)

    SvaraRadera
  16. Jag kolla på victoria secret show här om dagen och fick verkligen än tankeställare. Vrf måste man vara pinnsmal? Det ser ut som dem ska gå av på mitten. Men vem säger att man måste väga 40kg och vara 170cm lång. Det är inte hälsosamt att vara pinnsmal även om det nu är ett skönhetsideal, hoppas ni fattar vad jag menar men alla är unika och ser ut på olika sätt!

    Det är fortfarande insidan som räknas!

    SvaraRadera
  17. Hej Molly! =)
    Ja, New York är den coolaste staden som finns. Jag var där förra sommaren med min familj. Och jag måste säga att du ser jättebra ut. Du är en bra förebild tycker jag. Jag läste VeckoRevyn idag om dig. Hoppas att du får det roligt i New York, vill åka dit en gång till! =)

    När kommer din nästa skiva ut? Längtar! :)

    SvaraRadera
  18. Jag skrev en kommentar på ett inlägg igår men det har visst inte kommit fram:'(
    Men,men till saken:)
    Jag har bilddagboken och bara för skojs skull så sökte jag på emmalisa!(Alltså din vän emmalisa norrham) Och väntar på en vänförfrågan för jag tittade på bilderna och de såg så peronilga ut(asså med vänner&osv;) men så såg jag frida sanden(som du vet nog vem det är;) Haha men är det den riktiga? Och så hittade jag mimmi sanden! Men skulle du kunna fråga dem om det är så att dem har bilddagboken för jag blir förvirrad!:S<3
    Tack på förhand!
    PS:DU ÄR DEN BÄSTA OCH FINASTE OCH MIN FÖREBILD&IDOL!!!! Puss&Kram
    /Victoria från Linköping<33333333333

    SvaraRadera
  19. kan inte du visa hur din iphone ser ut??:)

    SvaraRadera
  20. Hej Molly själv har jag ej varit i New York men min pappa vet mycket om städer han sa att det är stort höga byggnader det är den information jag har men ja jag vill gärna åka dit.
    P.s har fixat en blogg nu.
    http://wwwcookiemyforeverr.blogg.se

    SvaraRadera
  21. Molly jag kollade PRECIS på klippet av dig där du sjunger det finaste någon kan få i JESC och jag fick gåshud, har svårt att fatta att den rösten får plats i dig som stod där på scenen, och du är lika fantastisk idag! sjukt! <333333333333

    SvaraRadera
  22. du har en jättefin och sund kropp! så du ska inte bry dig om vad andra säger för det är bara avundsjuka ;) ät vad du vill, njut och lev livet!

    SvaraRadera
  23. Snygga kläder :) är det sant att du går på VRG på Odenplan? Jag funderar på att börja där, men vad tycker du om skolan? :)

    SvaraRadera
  24. Du är ju smal redan! Fattar inte att folk viktmobbat dig. Fett söt tjej du, och rar.

    SvaraRadera
  25. Jag har varit där!!! <3333
    Det enda jag kan tänka på är att få åka dit igen...det var HELT U-N-D-E-R-B-A-R-T!
    Så coolt också när man ser på något tv-program (som "Vänner"),då vet man inte om taxi-bilsljuden kommer från tv:en eller från gatan utanför ;p
    Ha så trevligt och njut allt du bara kan <3

    SvaraRadera
  26. Alltså jag förstår inte ens sak: HUR har någon kunnat anse att du skulle vara överviktig? Vad är det för sjuk värld när normala människor anses vara överviktiga? Jag kanske är blind men jag har då aldrig sett något överviktigt på dig...

    SvaraRadera
  27. Ja jag Har varit
    I new york det ät as gryyymt man får gå en hel del!!!
    Jag var på broadway och såg musikalen lejonkugen
    Det var så bra så häftigt och så var det en kille i 10 års åldern ( som jag) som sjöng och spelade han och en lika gammal tjej som hade huvudrollen tsm. Shoy det var bra . Jag var i Manhattan var kommer du att vara???

    SvaraRadera
  28. Om du besöker Las Vegas inom den närmaste tiden får du höra av dig Molly. Jag bor här fram till slutet av augusti!

    SvaraRadera
  29. molly du är bäst du är min idol jag har övat jätte mycket på min röst och jag har alltid velat bli en idol.jag är tio år och heter amanda

    SvaraRadera