fredag 13 november 2009

Mission completed

Gissa var jag är?! Nej gör inte det förresten...det är väl onödigt. Jag kan istället säga att jag sitter på ett tåg på väg till KRISTIANSTAD!

Har velat blogga om den här resan hela veckan, men jag har inte kunnat eftersom att det var en överraskning till Emmalisa som fyller år på söndag. (hon läser ju min blogg) Jag, Ellen och Emmalisa är alltså just nu på väg hem till henne för att spendera helgen med hennes familj! Och snacka om att hon blev överraskad! Både jag och Ellen har varit nervösa hela veckan för att hon ska upptäcka något, och vid ett flertal tillfällen trodde vi att det var kört.


Så här gjorde vi:

För ca en månad sen pratade vi med hennes mamma och bokade biljetter till samma tåg som hon skulle ta (och såg till att vi hamnade i samma vagn som henne).

Under flera veckor har vi försökt vilseleda henne genom att prata om en massa falska planer inför helgen.

Idag klädde vi ut oss (eller det är kanske att ta i...) med sjalar, kepsar och skumma millitärglasögon för att hon inte skulle känna igen oss om vi skulle stöta på henne.Vi gömde oss på perrongen och gick in i sista vagnen, för att sedan tränga oss fram till första vagnen där hon satt.

När vi kom fram till henne, ställde vi oss i gången och stirrade på henne tills hon tittade upp och fick en mindre hjärtattack (inte konstigt med tanke på hur vi såg ut).Jag kan lova er att jag aldrig sett en människa bli så chockad i hela mitt liv! (om man inte jämför med hur jag såg ut när jag gick till final i mello...)
Nu sitter vi och läser tidnigar och äter vindruvor...

Hoppas ni har lika mysigt!-- Bloggar från iPhone

3 kommentarer:

  1. Hahaha, låter som en superöveraskning för Lisa! :D

    SvaraRadera
  2. haha det förstår jag // Caroline :D <3<3

    SvaraRadera
  3. Komiskt Molly då är du inte långt från mig - Jag bor i Mörrum, Blekinge (ca 5 mil ifrån dig)Kram Vilgot

    SvaraRadera