onsdag 14 oktober 2009

Skäms över mig själv...


Ja. Det vad jag sitter och tänker på just nu.
Anledningen är att jag gjorde en ganska pinsam upptäckt idag när jag satt på bussen på väg till skolan. (Håll i er...)
Jag kom nämligen på mig själv med att sitta och välja musik på min ipod, efter vad jag trodde att tjejen bredvid mig skulle tycka vore "bra musik" (jag har alltid tyckt att det varit jobbigt att lyssna på ipod på tåg och bussar eftersom att det ofta hörs ut i vagnen vad man lyssnar på...)...

Jag skäms verkligen över att erkänna det, men jag valde faktiskt musik efter vad jag trodde att någon annan i min närhet skulle tycka om, istället för att bara lyssna på det som JAG ville höra. Det är ju helt sjukt! Jag, som håller på med musik och har det som största intresse, måste väl kunna stå för det jag lyssnar på?! Vad är jag för en förebild om jag låter andra påverka mig och vad jag väljer att lyssna på musik?!


Nej usch! Det måste bli ett slut på detta dåliga beteende. Därför lovar jag er här och nu, dyrt och heligt att nästa gång någon kommer och sätter sig bredvid mig på tåget eller bussen, så ska jag höja volymen på min ipod så att hela vagnen får höra att jag lyssnar på soundtracket till Filmen om Långben! ( Ni som inte sett The Goofy movie förresten... SE DEN!)
Och glöm inte... inom musiken finns det inget rätt och fel.

9 kommentarer:

 1. Haha.. Jag trodde att jag var ensam om det här. Jag brukar själv ibland byta musik i mp3:n, (Ja, den funkar bra, nästan 500 låtar att välja på... det du), så det känns jätteskönt att ena halvan av min förebild (ja nu använder jag parantesgrejen igen, men jag har ju två förebilder.. så jag försöker att slå ihop er två till en enda person, vilket kan svara svårt eftersom att den andre är en kille), gör samma sak själv. Om nån är bäst så är det du Mollan!

  SvaraRadera
 2. Det problemet (problem eller problem) har inte jag jag kan lyssna på det mesta så så jag har oftast gjort samlings cd när jag åker bil med någon av mina vänner..Och det blir allsång i bilen oxå..

  SvaraRadera
 3. själv sitter jag just nu och lyssnar på
  en "miley cyrus rap om varför hon tog bort sin twitter" hahah! vet inte varför?

  SvaraRadera
 4. långben. han gillar man mycket. molly har du msn?

  SvaraRadera
 5. Molly du lyssnar säkert på jätte bra musik för jag älskar i alla fall all musik du sjunger puss // Caroline <3<3<3

  SvaraRadera
 6. Molly, du måste Stand Out'a med din uppenbarligen väldigt bra musiksmak!

  SvaraRadera
 7. Haha!
  jag känner verkigen igen mig, det är så roligt att läsa din blogg för jag känner igen mig så ofta!
  Fresten så har jag några låtar med dig inlagda på Ipoden, och det väldigt lugnande att höra din vackra röst! det är faktiskt så.
  Sköt om dig :)

  SvaraRadera
 8. Hej molly!Tycker faktiskt att det visar att du är en väldigt fin person som dessutom täncker på andra.Jag tror också att det märks när du sjunger att du har fötterna på jorden.Du är en go tjej.Kram från Niklas

  SvaraRadera
 9. köp plopphörlurar då hörs de inte ut=)


  //oscar

  SvaraRadera