lördag 24 oktober 2009

Väntar på gästerna

Hallå alla fina!

Sitter just nu och bara gör ingenting medan jag väntar på att släkten ska komma över och fira att världens bästa, sötaste, underbaraste mamma fyllde år igår!

Jag tror helt ärligt att detta är första gången som jag är färdig med allt i god tid innan vi ska ha gäster här hemma. I vanliga fall brukar jag stå halvt påklädd i badrummet och locka håret samtidigt som jag försöker sminka mig med andra handen så här dags... Vi har nämligen en liten tendens att vara preciiis i sista sekunden i den här familjen.


Så här brukar det se ut ungefär en kvart innan gästerna ska komma:

Mamma springer fram och tillbaka, (fortfarande iklädd pyamas) och delar ut diverse uppgifter till oss samtidigt som hon lagar mat, dammsuger, lockar håret och tänder ljus.

Mimmi dammsuger inne i sitt rum och lyssnar på musik på högsta volym så att hon inte hör när någon av oss ropar på henne och ber henne om hjälp (smart va?!).

Frida är ungefär som mamma fast mer kontrollerad. MYCKET mer kontrollerad. Hon har hand om det mesta: maten, tårtan, kakorna, städningen PLUS att hon håller koll på oss andra. (hon är även färdig och påklädd i tid...)

Jag... Ja, vart ska jag börja? Min uppgift brukar vara (förutom städning) att skala morötter, eftersom det är en av de få uppgifter som jag faktiskt klarar av i köket... okej, det kanske är att ta i... för baka kan jag! Men tyvärr så har jag blivit påkommen med att äta upp halva smeten så att det knappt blir något kvar till gästerna... därför har Frida fårr över det uppdraget också!

Förutom detta, vill jag att ni ska försöka föreställa sig hur vi alla går runt och sjunger på olika låtar i olika tonarter...Nu plingar det på dörren... hörs imorn!

KÄRLEK


11 kommentarer:

 1. hahahahahaha fan vad härlig familj ni verkar vara! :)
  och så himlans söööööta ni är :)

  SvaraRadera
 2. Hahahahahahahahaha.Ni e för roliga i eran familj. hade gärna vilja varit där o sett när ni springer runt o fixat. Ha en toppen kväll nu med släkten. Bamsekram till världens bästa Molly

  SvaraRadera
 3. Har någon av dina systrar blogg?

  SvaraRadera
 4. Det verkar som du aldrig är med Mimmi bara Frida

  SvaraRadera
 5. Det är fint!!!
  Lycka till!!!
  Alexey från Ryssland

  SvaraRadera
 6. haha, min familj är också i siiiiiiiiiiista absolut sista sekuund om inte försenade haha, så du är absolut inte ensam. :) <3 Oj vad lik du blé Frida nu när du färgade håret. :)<3

  SvaraRadera
 7. Jaha, det verkar vara jag som får säga det då... för guds skull säg till Frida att checka bäst före datumen!!

  SvaraRadera
 8. Haha Molly! Min familj är oxå den som ska vara klar sist om vi ska göra något, Men sånt är livet! kramar saknar dej!

  SvaraRadera
 9. hihi sötnosar! smart av mimmi :D

  SvaraRadera
 10. Hm, även om det här tar emot att säga så är du väldigt söt på dom här bilderna. Jag tror att jag börjar vänja mig vid att du är brunett, men Molly.. ge mig tid! Det är allt jag ber om :D

  SvaraRadera
 11. ni verkar ha jätte kul tillsammans alla puss // Caroline <3

  SvaraRadera