lördag 4 september 2010

Sanningen bakom Röda mattan



Jag och Ellen pratade mycket igår om att det där "välpolerade" kändislivet som innefattar attgå på galor, bära dyra klänningar, åka limousin, lägga en massa pengar på styling, gå på röd matta, skåla i champagne med kända ansikten... egentligen inte är så speciellt. Det kanske låter sjukt, och jag kanske låter otacksam nu (det är jag verkligen INTE! Jag är jättetacksam över allt jag får vara med om!), men det är verkligen inte så glamouröst och "perfekt" som man gärna vill få det att framstå i media och bloggar.

Egentligen så tycker de allra flesta att moment som att gå på röda mattan, bli fotograferad vart man än går och hälsa på en massa folk man knappt känner, är både lite pinsamt och smått obekvämt. Alla skrider inte runt och känner sig perfekta, utan många oroar sig för småsaker som klädval, frisyr, om man verkligen får äta kycklingspettet med händerna(?), att klänningen fastnat i trosorna efter att man varit på toa, att man har läppstift på tänderna, att inte verka tillräckligt social, att "tacktalet" inte blev så bra som man hoppats, att se tjock ut på bilder, att "förlorarminen" inte såg helt och totalt ärlig ut, att man lämnat barnen hemma med en barnvakt... och då snackar jag liksom om de största profilerna vi har i Sverige!

Jag hoppas ni inte missuppfattar allt det jag skrivit nu, eller att jag har förstört någonting för er, men jag vill bara säga att när ni läser i skvallertidningar och önskar att ni hade varit den ena eller den andra leende och perfekt piffade personen på bilderna, så kan ni tänka att de är vanliga människor precis som ni. Precis som vi.



Första gången jag gick på röd matta med en massa fotografer här i Sverige. Jag var helt livrädd inombords och bekymrade mig bara över min skrynkliga klänning...

12 kommentarer:

  1. Molly, du är så duktig, fin, smart och varm. Hela du utstrålar en fantastisk värme! Jag är några år äldre än du och har just hittat till din blogg men har följt dig genom Melodifestival, Let's Dance och andra saker som du har gjort. Vill bara säga att jag hejar på dig och att du är en fantastisk person. Många kramar

    SvaraRadera
  2. jag ser verkligen upp till dig molly, du är ingen snobbig kändis som bara bryr sig om sig själv. du är en "vanlig" människa med en talang och ett OTROLIGT stort hjärta. du bryr dig om andra och har båda fötterna på jorden och det är de som gör dig så himla bra.
    du bryr dig om andra och det är det vi alla älskar med dig molly.
    att du just är den bästa molly du kan vara !
    du är min förebild, FÖRALLTID <3

    SvaraRadera
  3. Heej molly ;)
    Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta som min förebild!!
    Du är vacker,snäll och en varm person inom dig ;)
    Du är så grym och begåvad!!!
    vi som älskar dig kommer aldrig sluta älska dig ♥♥♥♥♥
    kramar till dig från johanna

    SvaraRadera
  4. kan inte du visa hur du sminkar dig till vardags när du går till skolan? vet att det är fler än jag som vill se det <3

    du är fantastisk<3

    SvaraRadera
  5. Hej Molly! :)
    För ett litet tag sen hittade jag denna bloggen. Och det visar sig att när jag läser detta inlägg så ser jag att du är en normal människa.
    ..Många kändisar är inte normala i sitt kändisliv.
    Men jag har en fråga... Brukar det komma många papparatziz efter dig? ..Nu vet jag inte riktigt hur papparatziz stavas men strunt samma.
    Kika gärna in på min blogg :)
    Kram, Felicia <3

    SvaraRadera
  6. Åh Molly, du ser alltid så snäll ut :) Det bästa med din blogg är att den är din! Det är så kul att läsa om en helt osnobbig kändis som får oss att inse att allt inte är helt perfekt i kändisvärlden. Att du faktiskt också går i skolan och har klädproblem ibland och att du är som vi allihopa men med en väldig talang som du får visa för hela Sverige. Jättebra är du, keep up the good work :*

    SvaraRadera
  7. du är så vacker! :) & så duktig på musik! kolla i min blogg om du har lust :) skriver om ditt o datt. inte så gammal blogg. ska skriva mera grejer i den:)



    varma kramar :)

    SvaraRadera
  8. Molly! Det mest fantastiska med dig är att du är så omtänksam mot alla i din omgivning, du tänker aldrig på dig själv utan på alla andra! Det känns inte rätt att kalla dig kändis men jag tycker verkligen om att du inte är en sådan där ''snobbig kändis'' som det finns många av i detta land utan du är den du är! Men det jag gillar bäst med dig är att du ser dig som en helt vanlig tjej som älskar att gå i skolan, umgås med vänner på fritiden med mera MEN en tjej som har en så gudomligt underbar röst samt personlighet.

    Du är absolut min största idol. Det känns inte rätt att säga idol men jag beundrar dig verkligen, inte bara som sångerska utan allt med dig, hela du!! Ända sedan du stod på JESC scen och du tog första tonen har jag varit helt ''förälskad'' i dig och din otroliga röst! Den dagen du var på Öland och sjöng i juni 2007 med dina systrar och jag fick en pratstund med dig kommer jag alltid att minnas. Du var så otroligt trevlig och omtänksam! Du tog dig tid att prata, ta kort och skriva autograf (den har ändrat sig en del hihi)och inte springa iväg precis efter spelningar som en del gör. Då insåg jag vilken sjukt gullig person du är! Rar, pratglad, snäll och alltid på bra humör. Det är inte många kändisar som är som du!
    Jag är inte pinsmal men heller inte tjock. För något år sedan tyckte jag att jag var ful eftersom jag inte var pinsmal men nu efter något år tycker jag om mig själv igen och tycker jag ser ''fin'' ut om man kan säga så! Och detta är tack vare DIG Molly! Du har hjälpt mig otroligt mycket! Du skriver och peppar och inspererar mig så bra! Som sagt jag håller med dig man behöver inte vara pinsmal för att lyckas i livet!

    Jag vet inte om du minns men då Elle var och såg dig i Älmhult hade hon en tävling i sin blogg om att man kunde vinna din autograf. Den tävlingen vann jag, mitt namn är Mathilda och jag är så glad för att du tog dig tid att skriva den. Nu står den in-ramad bredvid min gamla autograf från 2007 och en bild på dig och mej... TACK!

    Du är bäst tjejen! Du har ett hjärta av guld och du är helt underbar! Du är en stor förebild för mig som jag beundrar!

    Tack för allt du delar med dig av! Många varma kramar från M, Öland! Puss!

    SvaraRadera
  9. Måste verkligen säga att du är en bra förebild. Du verkar inte bry dig så mycket om alla skriverier och du gör verkligen mina dagar när jag kikar in på din blogg! Du är otroligt fin också, önskar jag hade ditt hår!
    Hoppas du får en fin söndag, jag fyller nämligen år idag! :)

    SvaraRadera
  10. Hejj!<33
    Är det sant att du och Eric Saade har gjort slut? :O :(<33

    SvaraRadera
  11. Molly, du är bara så fantastisk. Jag älskar verkligen att du är som du är. Du är så "down to earth" och det är så grymt skönt!♥

    Du är en sån som man vill vara bästavän med och kunna prata med allt om, sånna är svåra att hitta!♥

    Du är bäst, eller du är bättre bäst! Du är bäst av alla! =)

    älskar dig, pussar & kramar.

    SvaraRadera
  12. Åhhh så underbart vacker du är Fina Molly.. så snygg i blonda slingor med! :)

    Kram Sanna

    SvaraRadera