torsdag 19 augusti 2010

Till Sthlm - och vidare!

Nu är vi hemma i Sverige igen (varför regnar det ALLTID när man kommer hem från ett varmt, soligt land?! Är det vädergudarnas sätt att säga: "VÄLKOMMEN HEM TILL KALLA, GRÅA VERKLIGHETEN DIN SEMESTERGALNA SLÖHÖG" Så att de verkligen kan se till att man väcks ur semester-drömmandet?
Jäkligt jobbigt är det i alla fall att stå i kort sommarklänning och vänta på en buss i spöregn!) men jag stannar bara för natten. Imorgon går nämligen en viss turnébuss till... Ja... Vart är det nu vi ska? Hm... Norrköping? Norrtälje? Eller Linköping kanske?! Aja, det är i alla fall Rix Fm Festival - och det är ju aldrig fel!

Sov gott nu sötnosar!

(Ps. Lika jobbigt som det är att behöva göra bältet större för att få på sig det, lika kul är det att behöva göra det mindre...)Pusss


-- Bloggar från iPhone

8 kommentarer:

 1. skaaa du till linköping imorron ? Pojkvännen ska ju hiit <333 Pleas svara !!

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem Molly!! Hoppas seemestern har varit underbar! kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas du kommer ner till Malmö när det är rix, vet du om du ska det? Jag vet att du har spelningen dagen efter, så det kanske du gör. Men hade varit kul om vi sågs där. :)


  Pussar & Kramar

  SvaraRadera
 4. Hej Molly! Fick nyss reda på av min pappa att din stuga på Öland (eller dina morföräldrars?) ligger i Sandbybadet precis som vår. Han påstod också att vi träffades några gånger när vi var små, och eftersom det endast skiljer ett år mellan oss så skulle det vara kul att få kontakt med dig! Hör gärna av dig, och annars, lycka till med karriären! Kram :)
  friidajohansson_@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Wow du är så himmla fin! :D

  SvaraRadera
 6. heej molly :)
  Du är den snyggaste tjejen i hela värden !!
  Hoppas att du får kul på rix fm :D
  kramar från johanna :)

  SvaraRadera
 7. såg dig vid scenen i norrköping ! :)

  SvaraRadera