söndag 8 augusti 2010

Update

Insåg nu när jag laddade in halva sommarens bilder i datorn att jag missat att blogga om lite saker... så här kommer en Update:

GOTHIA

Ett av dom häftigaste gigen i mitt liv.
Det var ett sånt tryck i arenan att jag hade gåshud under hela giget. Basen vibrerade i bröstet så att det kändes som att det flög rund 100 flugor därinne. Publiken skrek så att öronen tjöt i flera dagar efteråt och scenen var så stor att man blev helt andfådd när man skulle gå från ena sidan till den andra.
Dessutom hade vi enorm sammanhållning i gänget - hälften hade vi redan lärt känna från Scandinavium och Partille Cup -invigningen.
PUSSS till alla er som var där!


LULEÅ

Underbar stad. Underbara människor. Underbara musiker. Underbart väder. Underbara Langos!

Jag hade förväntat mig att komma till en liten allsångskväll (jag skrev ju det i ett tidigare inlägg) men när jag väl kom dit insåg jag snabbt att det inte ALLS var den typen av gig. Scenen var en av de största jag sett (efter Gothia då) och det var över 10 000 i publiken. Riktigt häftigt! Dessutom var alla, och då menar jag ALLA, jag träffade på bakom scenen, och efter gig, så sjukt gulliga. Jag kände liksom ända uppifrån den enorma scenen hur kärlek och vänlighet bara låg som en stor slöja över hela publikhavet.
Dit åker jag gärna tillbaka!


JAG HATAR BAJAMAJOR!
Hur jag än försöker så kan jag liksom inte låta bli att titta ner i hålet...
Massa kärlek till alla härliga Lule-bor!


Nä nu ska jag gå och äta frukost.
Pusss

10 kommentarer:

 1. heej molly <3
  Vad fina bilder o du är så söt! ;)
  Jag har en fråga :) Ska du uppträda i stockholm någonting???
  kram johanna

  SvaraRadera
 2. Hoppas du kommer tillbaka till luleå! :)

  SvaraRadera
 3. var köper du alla finna kläningar ?

  SvaraRadera
 4. Gothia var så sjukt bäst! :)♥
  Vi satt jättedåligt, vilket var tråkigt, men äh vi hörde ifl er! ;)

  hoppas du har det bra.♥

  SvaraRadera
 5. Hej. :-D
  Vill bara säga att du är så sjukt söt och duktig! :-)
  Skulle inte du kunna ta lite kort på ditt/dina rum när du har tid, skulle gärna vilja se hur det ser ut. :-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. hej, kan inte du lägga in en video på när ni sjunger =)

  SvaraRadera
 7. Haha, jag har sett klippet på youtube när du berättar hur mycket du hatar bajamajor. HAHA jag skrattar alltid lika mycket varje gång, du är sjukt rolig :D

  SvaraRadera
 8. den vita klänningen.. är inte det den du hade på dig i Let's Dance när du dansar cha cha? :D får man behålla dom klänningarna?? <33

  SvaraRadera
 9. ÅÅh du var grym! Du sjunger så otroligt fint. Det var faktiskt första gången jag såg dig live! Stod längst fram, det var en helt underbar upplevelse! =) <3 Du bara stod där och glänste, du såg så lycklig ut. Man blev så glad av att se dig! Är själv ingen Lulebo haha, men har massa släkt där som jag och en kompis var uppe och hälsade på. =) Så otroligt kul att se dig live där iaf. Du är så fin,ser alltid så glad ut och sjunger hur bra som helst!!! Man blir bara så glad av att se dig.
  MASSA kramar

  SvaraRadera
 10. Hej :). Finns det något bra klipp från när ni sjöng på Gothia där allt ni sjöng är med? Det skulle vara så himla kul att höra!

  SvaraRadera