söndag 19 september 2010

Det måste vara ett misstag!


Jag är så rädd och arg att jag skakar i hela kroppen.
Sprang och satte på TVn så fort jag kom innanför dörren och nu har jag suttit här med hakan i golvet i säkert tio minuter.
Jag sa förut att jag inte tänkte diskutera politik öppet här på bloggen, men att Sverige Demokraterna har så höga siffror gör mig så fruktansvärt rädd. Jag bara tänker att det måste vara ett misstag. Nån måste ha räknat fel. Eller röstat fel av misstag... Stoppat fel lapp i fel kuvert..

Nej, jag är så besviken.
Jag hade högre tankar om Sverige.


-- Bloggar från iPhone

14 kommentarer:

 1. Tack!!! Jag blir varm om hjärtat varje gång någon säger att de tycker att SD är fel. Jag hade också högre tankar om Sverige. Svenska medborgare håller på att rösta in ett rasistiskt parti i riksdagen. Det är så fel. De Sverigedemokraterna känner nog inte till de mänskliga rättigheterna..

  SvaraRadera
 2. känner samma!:(♥
  Pinsamt & sjukt! ;o

  Puss

  SvaraRadera
 3. Jag instämmer!
  Men det sades idag på nyheterna att socialdemokraternas och sverigedemokraternas valsedlar var så lika så skulle du har nedsatt syn eller inte läste noggrant var det lätt att du tog fel...

  SvaraRadera
 4. Inte för att jag är någon SD anhängare eller anhängare till någont annat parti Religion & politik klara jag mig fint utan...

  Det behövs röras runt i "politik grytan" ordentligt Så som jag se det så har INTE den nu varande regeringen (Innan Valet 2010) gjort ett skitt för att förbättra Sverige vad händer jo
  Många blev arbetslössa jag är en av dom..

  Och angående att SD & Soc har nästan samma valsedla är ju lite roligt efter som ALLA har gul,vit,blå det handlar om att vara läskunig där.

  Nee det är nog bästa att jag sätte punkt där innan det blir ett helt blogg inlägg här i komentars fälltet..

  Kram på dig Molly..

  SvaraRadera
 5. Hur gick de för Ellen? Vann hon? :D

  SvaraRadera
 6. SÅ illa är det inte med SD, de vill ju bara begräna! Vi tar ju in för mycket inv. För många så vi inte ens kan hjälpa alla! Alla vet nog om det, men vågar tyvärr inte erkänna det!

  SvaraRadera
 7. Gör som Iggy & the Stooges-saxofonisten Steve Mackay och gå med i ”Dagens musikvideo” på Facebok!

  SvaraRadera
 8. Jag hade högre tankar om Sverige. Både när det gäller borglig regering och SD i riksdagen.

  Jag hoppas att du har läst fallet om Annica och om alla de andra som är sjuka - det är riktiga personer med allvarliga problem, dödsjuka personer som bara har några få veckor kvar att leva - men på grund av ett system som Fredrik Reinfeldt varit med att skapa, tvingas dom här personerna ut att arbeta - ut att till att jobba - trots att dom INTE har någon som helst arbetsförmåga.

  Och det värsta är att - jobbar dom inte så får dom bara 1.800 i månaden, det räcker inte ens till hyra, ström eller mat. Det är det som är det riktigt allvarliga med en borglig regering i fyra år till. Jag trodde inte att Sverige var så omänskligt.

  Och dessutom SD i riksdagen. Jag förstår inte att det finns rasister överhuvudtaget. Det finns egentligen inga riktiga svenskar. Det är som i USA. Indianer är dom enda riktiga amerikanerna, alla andra kommer från olika ställen. Det är samma sak i Sverige. Jag slår vad om att om Jimmy Åkesson börjar släktforska så kommer han garanterat att hitta flera invandrare i släkten.

  Det är det som är vitsen med jämställdhetsdebatten: Vi är ett folk som hör ihop. Oavsett hudfärg, funktionshinder eller ej, sexuell läggning, fattig som rik - du är släkt med varje sort. Och tror du inte på det - börja släktforska.

  Sorry för en sån lång kommentar men jag kände för att skriva av mig lite...

  SvaraRadera
 9. Hej Molly! Jag håller med dig! Mvh Thilda

  SvaraRadera
 10. Tack för ditt inlägg Molly!

  SvaraRadera
 11. Det är skrämmande att svenska folket fallit för den mycket genomtänkta och välputsade fasaden som detta parti nu skyltar med.

  Så nu kan vi beklaga oss allt i all evighet dom här kommande åren, för så funkar det i en "demokrati".
  Men vi glömmer ju snabbt hur lätt vi påverkas av vältaliga, välputsade, välklädda män och gossar, precis som för 70 år sen.

  Så klaga inte herr och fru Svensson för flera av Er röstade faktiskt på detta parti och alliansen så blir du arbetslös och blir utan ersättning, sjukskriven och utförsäkrad, får sänkt lön eller diskrimenerad på arbetet eller misshandlad på gatan på grund av din hudfärg eller ditt uttal
  så finns det inget att göra för det skulle ni gjort när ni röstade.

  SvaraRadera
 12. Men ge dig nu ! vet du ens vad dom står för ? Dom vill inte kasta ut någon eller stoppa invandringen helt ? do vill MINDSKA så att sverige kan ha råd att verkligen hjälpa människorna som kommer hit. Som det ser ut nu tar vi hit hela afrika och så kan vi inte hjälpa alla så då hamnar dom i tensta och SD vill ha "ett land" så att det inte ska bli rupperingar som leder till våld!

  SvaraRadera
 13. Jag håller med dig!

  SvaraRadera
 14. jag håller med, det är helt sjukt att sd kommit in i riksdagen! jag trodde också att sverige var lite mer intelligenta, att vi levde i ett bra land, men ki där fick man på valnatten. hoppas verkligen att de inte kommer att sitta kvar mer än 4 år och att de inte får det minsta uns att säga till om! måtte svenska folket, eller de som röstat sd iallafall, ta sitt förnuft till fånga! Kram

  SvaraRadera